Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dolj a dizolvat vineri seara organizaţia PNL Craiova şi a invalidat mandatul de consilier local al lui Pavel Badea, candidatul partidului la funcţia de primar al Craiovei.

Surse liberale au declarat că mai multe organizaţii locale al PNL din judeţ care au obţinut la alegerile locale sub 15 % au fost dizolvate.

Tot vineri seara Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dolj a decis ca Ştefan Stoica, fost deputat PDL în perioada 2012-2014, să preia conducerea PNL Craiova.

Ştefan Stoica şi-a încheiat mandatul de deputat în 2014 după ce a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, decizie confirmată de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie printr-o decizie definitivă.


Mandatul lui Pavel Badea a fost invalidat de către Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dolj după ce mai mulţi membri au părăsit şedinţa.

Integral pe România LiberăComentarii

cetatean european PNL- vai de mama voastra! Nu-i indeajuns ca v-a repudiat electoratul si v-a dat un sut in ...spate, va mai dati si voi lovituri sub centura! Va incaleca PDListii si voi ... vai de mama voastra!

11 iunie 2016 8:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.