Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a transmis joi condoleanțe familiilor victimelor accidentului aviatic care a avut loc în Republica Moldova.

"Condoleanțe familiilor și prietenilor colegilor noștri pe care i-am pierdut astăzi în tragicul accident cu elicopterul SMURD prăbușit în Republica Moldova! În astfel de momente rămânem fără cuvinte și fără răspunsuri și ne întrebăm oare ce s-a întâmplat și de ce a trebuit să se întâmple! Riscurile acestei meserii sunt asumate de noi când ne implicăm, însă aceste riscuri trebuie să fie reduse la minim, chiar dacă ele niciodată nu pot fi reduse la zero. Îmi pare rău că salvatorii devin victime și rămânem neputincioși când pierdem colegi valoroși în misiuni de salvare. Nu avem de unde să știm când astfel de tragedii urmează să se întâmple, altfel poate am fi făcut totul să le prevenim. Am lucrat mult cu colegii din Iași și din Moldova ca proiectul cu Republica Moldova să fie implementat și să fie un succes și îmi pare rău că ne confruntăm din nou cu o tragedie care pune la încercare echipa și sistemul. Sunt convins că vom merge mai departe și vom salva vieți așa cum am făcut întotdeauna", a scris Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.
Integral pe Agerpres


Alte articole pe același subiect