Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Afacerilor Interne informează că patru persoane au decedat în urma prăbușirii unui elicopter SMURD în zona raionului Cantemir, localitatea Haragâș din Republica Moldova. La bordul elicopterului se afla un echipaj format dintr-un pilot, copilot, medic și asistent.
UPDATE ORA 17.06 Procurorii militari au dechis un dosar în legătură cu prăbușirea elicopterului SMURD (surse)

UPDATE ORA 16.45 MAI a activat celula de criză după prăbușirea elicopterului SMURD; toate aeronavele EC 135 rămân la sol

UPDATE ORA 16.26 Șeful ISU Botoșani: Întreaga structură pentru situații de urgență este în doliu

UPDATE ORA 16.07 Prefectul de Iași: Familiile victimelor tragediei aviatice SMURD nu au fost încă înștiințate

UPDATE 15.39 Republica Moldova: Patru persoane decedate în accidentul unui elicopter SMURD Iași în raionul Cantemir


UPDATE - Primarul din localitatea Haragas, unde s-a prăbușit elicopterul, susține că au fost descoperite patru cadavre carbonizate la locul accidentului. Un elicopter SMURD s-a prăbușit în Republica Moldova. Elicopterul SMURD Iași s-a prăbușit în satul Haragas din raionul Cantemir. Cel putin o persoană a murit, iar alte trei sunt căutate, scrie jurnalul.ro. Aparatul de zbor s-a prăbușit într-o zonă împădurită, ceea ce face misiunea de căutare şi mai dificilă. Un elicopter SMURD s-a prăbușit în Republica Moldova. Elicopterul SMURD Iași s-a prabusit în satul Haragas din raionul Cantemir. Cel putin o persoană a murit, iar alte 3 sunt căutate, scrie jurnalul.ro.

Aparatul de zbor s-a prăbușit într-o zonă împădurită, ceea ce face misiunea de căutare şi mai dificilă.

Elicopterul SMURD, cu 4 persoane la bord, membri ai echipajului, zbura spre Cahul sa preia un pacient pentru a-l transporta la un spital din Chisinau.


Comentarii

Oltean Ce cauta un elicopter ROMANESC in Republica Moldova ? Nu mai este nevoie de asa ceva in ROMANIA ? De ce se cumpara pe banii ROMANILOR si se dau la straini ?

3 iunie 2016 7:12

Aparatele de zbor, de acest tip, sunt mult prea USOARE IMPERIALISTII occidentali ne vand toate prostiile!!!!!! S-a intrebat cineva de cei de la politie ori jandarmeria au elecoptere cu masa muuult mai mare. Deoarece sunt constienti ca la o adiere de vant mai mare se pot prabusi, iar ie trebuie sa-I protejeze pe HOTII DE POLITICIENI. Alea RUSESTI erau MUUULT MAI BUNE !!!!!

2 iunie 2016 19:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.