Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alberta Forgiarini, prezentatoarea jurnalelor de weekend de la RTV, e considerată „o apariţie plăcută pe plaja plicticoasă a ştirilor“, comparabilă cu Andreea Esca la începuturi.

Aflată de două luni în Bucureşti, Alberta (28 de ani) a avut un debut în forţă la recent lansatul post de ştiri România TV. Tânăra, care şi-a făcut ucenicia la TVR Iaşi, a primit oferta de a veni în Capitală, iar prezenţa ei la pupitrul ştirilor RTV a fost imediat remarcată, încât a atras chiar o comparaţie cu celebra Andreea Esca. Comparaţie pe care Alberta nu pare să o accepte însă prea uşor. „A, nu. În niciun caz.

În primul rând, pentru că eu dau mult mai multe bâlbe. În al doilea rând, sunt altfel de jurnale", spune prezentatoarea. „Dacă dai o bâlbă... asta e, treci peste, eventual zâmbeşti. Se întâmplă. Important este să ştii ce vorbeşti şi să transmiţi un mesaj aşa cum trebuie. Atât timp cât vorbeşti natural, ca şi cum telespectatorul e un prieten căruia îi povesteşti ceva, poţi să te mai bâlbâi. Important e să-i transmiţi ceva", completează ea.
(...)„Un decolteu de zile mari"

De când a venit în Bucureşti, a prezentat mai multe jurnale, iar acum şi-a găsit locul la ştirile de weekend: „Am fost şi ziua, şi noaptea. La început am fost şi la şase dimineaţa. Acum prezint ştirile în weekend. Mi-aduc aminte că pe 1 ianuarie am avut cinci jurnale, dar a fost şi un rating foarte bun atunci. E şi o provocare când vezi ratingul", mărturiseşte ştirista.
Integral pe AdevărulComentarii

Mitici Ce dumnezeu , tiganii din sud colecteaza toate persoanele ariene din tara sa le mai albeasca orasu bucale , .......

22 februarie 2012 8:05

Ion Gatej Are gura prea mare.Nu prea Are pe "vino-ncoace.

22 februarie 2012 4:32

nelu RIDICAȚI O STATUIE PRO TV ,CĂ AU INTRODUS ANALFABETISMUL ,ȘI MAHALAGISMUL ÎN RUBRICA DE ȘTIRI .O DATĂ CU APARIȚIA ACELEI FĂTUCI SA PUS BAZELE MODELULUI DE ȘTIRI DE CELULĂ DE BULĂU SIGURANȚĂ MAXIMĂ .TIPA PLĂTITĂ REGEȘTE CU EXPRESII DE ȚIGAN PÎRNĂIAȘ ,,(se futu și ăsta),,, LA BOTOANE MĂ REFEREAM .

21 februarie 2012 15:57

Ion Alberta Forgiarini di Bucifal - asa o cheama pe kckurvulitza!

21 februarie 2012 13:11

AD Asa luati-le la rand . ...Alberta,Saskatchewan,Ontario,QC, Numiti-o Nunavut ...forgiarinii.....ceva parinti iranieni?

21 februarie 2012 12:37

o italianca? behhh ne-am saturat de cei cu nume de import...; pe de alta parte romania=tracia=bizant=noua roma= vechea roma.... nu ne reprezinta pe noi bastinasii!

21 februarie 2012 9:30

zahi E evreica si asta , mai mult ca sigur ; din Moldova unde s-au prasit cei mai multi dintre evrei . Ne conduc ungurii , evreii si tiganii ; vai de noi !

21 februarie 2012 9:24

bulache Da' ce nume de moldoveanca neaosa are... un fel de Amariei, Adochitei s.a. Sau, e cuplata deja cu un macaronar?!

21 februarie 2012 9:13

bula Da, dar la salariu e tot ca Esca?! Are tot asa, 30000 de euroi pe luna?! Ca PROTV-ul produce banu' prin emisiunea de la ora 5 (pm) si vremea data de Busu!

21 februarie 2012 9:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.