Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanţii Guvernului au propus, în discuţiile de luni seară din Consiliul Naţional Tripartit, majorarea salariului minim pe economie începând cu 1 mai, motivând că este necesar un studiu de impact, însă sindicatele se opun, a declarat pentru MEDIAFAX liderul CNS "Cartel Alfa", Bogdan Hossu.

Liderul sindical a precizat că propunerea reprezentanţilor Guvernului, de majorare a salariului minim pe economie începând cu mai 2016 nu poate fi acceptată de sindicate, care cer ca această majorare să se aplice din 1 ianuarie.

Bogdan Hossu a mai spus că reprezentanţii Guvernului şi-au motivat propunerea de majorare a salariului minim începând cu 1 mai prin faptul că este necesară realizarea unui studiu de impact.Integral pe MediafaxComentarii

COMUNISTU' jos guvernu' tehnocrat

29 decembrie 2015 15:18

@ @boul de mai jos: te-am recunoscut latrau pontist repet : lasa-ne retardatule cu gandirea ta de doi bani...

29 decembrie 2015 10:29

@boul de mai jos: te-am recunoscut latrau pontist. Niciodată, în ultimii 25 de ani, clasa politică nu și-a votat atât de multe privilegii ca în 2015.

29 decembrie 2015 10:04

@ Statul le plăteşte veteranilor invalizi indemnizaţii între 224 şi 296 de lei lasa-ne retardatule cu gandirea ta de doi bani...

29 decembrie 2015 9:47

Statul le plăteşte veteranilor invalizi indemnizaţii între 224 şi 296 de lei. Ei nu au ieşit niciodată în stradă. Au înţeles că ţara nu poate mai mult. Au fost iritant de vocali rezerviştii colonelului Mircea Dogaru. Cei ca Dogaru nu au luptat în vreun război, nu au suferit vreo rană în slujba patriei. Au ştiut doar să facă scandal la momentele potrivite. Astfel s-au ales cu pensii care devin de-a dreptul nesimţite când sunt comparate cu indemnizaţia unui veteran. Cu mult tupeu cer şi mai mult. Culmea este că nu sunt singura categorie cu organul decenţei complet atrofiat. Si parlamentarii şi-au făcut un cadou: alte pensii nesimţite care pot ajunge până la 4.000 de lei, în funcţie de numărul mandatelor petrecute, mai bine spus dormite, prin Parlament. evz.

29 decembrie 2015 9:39

UNFORGIVEN Daca situatia bugetului este demonstrata atat de grava, as accepta si luna mai, doar cu conditia anularii maririlor de care beneficiaza toti "demnitarii" nedemni, in frunte cu presedintele Johannis care se relaxeaza acum in Florida insotit de suita SPP platita acolo din cateva zeci de salarii minime. Iar ministrul de finante, Miss Piggy aia cu treaba de 2 lei, ca nici nu stiu cum o cheama, sa ne lase cu studiul de impact si analize ce dureaza 6 luni. Se pot face in 3 zile, daca esti competent, nu sa o dai electoral inainte de alegeri. PS: Stiu din proprie experienta cum firmele straine -privatii dupa care moare Piggy- fac evaziune la noi platind salariul minim si compensand la negru !

29 decembrie 2015 8:25

Paradoxuri In Romania, salariile mici sunt prea mici, iar cele mari, prea mari! Este, pe de alta parte, o nebunie sa fie acceptata o crestere de salarii cu zece la suta si o sporire miniscula a salariului minim numai pentru a justifica triplarea salariului lui Ghiolbanis! Se doreste dinamitarea oricarui consens national si a coeziunii nationale, in fond pulverizarea poporului roman ca natiune. Salarii de mizerie in tara inseamna pustiirea Romaniei si transformarea ei in tara unui popor pulverizat pe vremea imparatului roman Titus. Ghici ciuperca ce-i!

28 decembrie 2015 23:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.