Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a afirmat joi, la Craiova, unde a vizitat fabrica Ford, că producătorul american de autoturisme are nevoie de o autostradă de la fabrică până la Pitești pentru a putea creștea producția peste nivelurile actuale. Potrivit ambasadorului american, Ford are nevoie și de o infrastructură feroviară mai bună pentru a putea aduce piesele de care are nevoie și apoi să își poată exporta produsele. 'O nevoie foarte specifică este infrastructura mai bună — drumuri mai bune și legături feroviare mai bune — acest lucru nu este necesar numai Ford, dar și celorlalți producători mari, inclusiv celălalt mare producător de automobile, Dacia, a cerut la rândul său infrastructură mai bună de drum. Cred că este ceva ce este dorit și de foarte mulți români. Ford plănuiește o investiție majoră în România, ce ar crește producția peste nivelurile actuale, însă pentru a face asta chiar are nevoie de o rețea de autostrăzi de la această fabrică spre Pitești, iar mai apoi spre Europa, care să fie mult mai bună decât nivelul actual.Integral pe AgerpresComentarii

dan De autostrazi este nevoie in romania peste tot, nu doar de la craiova spre pitesti. Asta ar ajuta industria din toate punctele de vedere - de la costuri pana la timp economisit. Este distractiv sa-i vezi in actiune pe puto-palmistii astia de 85 de bani per postare cum se fac ca uita asta. In plus, de amuzament - Daewoo, firma aia mare si serioasa, a fost desfiintata de GUVERENUL SUD COREAN haaaat in 1999 si nu de americani sau de ce gargauni blonzi le mai circula lor prin gelatina aia pe care pompos o numesc creier.

10 decembrie 2015 22:28

Pute Ce alte ordine mai aveti dl ambasador?Va rog pe rand sa le putem nota!!

10 decembrie 2015 20:14

Radu T. Ce gluma buna;"Ford plănuiește o investiție majoră în România" ! Astia de cand au venit au cerut numai "subventii" de la buget. Sa spuna numai Tariceanu cat le-a dat! Ei n-au investit mai nimic si acum nici productie serioasa n-au..Acum vor autostrazi pana la Pitesti? ! De ce/sa le vanda la Pitesti? Investitia Ford este similara cu afacerea Bechtel,adica o gaura neagra.A fost desfiintzata o firma serioasa(CIELO) ca sa vina niste afaceristi verosi.Ce face nenea KLEMM ,nu e trafic de influentza? A..da la ei e..lobby!

10 decembrie 2015 19:24

Privitor Poate, acum, că și America a descoperit România, se va trece și la conectarea autostradală a ceea ce a mai rămas din fosta zonă economică a Țării la Europa! Numai că, de la Craiova și până la sistemul autostradal European ruta cea mai scurtă este de nici 200 km, la autostrada Nis-Beograd. Din păcate, Americanii având un dinte contra Sârbilor, vor să îndrepte autostrada de la Craiova tot către Ruși!

10 decembrie 2015 18:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.