Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vlad Huidu, fratele lui Şerban, cel care a fost surprins de reporterii de la Libertatea conducând cu aproximativ 200 de kilometri la oră, nu poate fi sancţionat.

Christian Ciocan, şeful biroului de informare al IGPR spune că imaginile surprinse de reporteri nu pot constitui o probă valabilă pentru sancţionarea şoferului, însă gestul rămâne unul necugetat.

„Poliţia Română înregistrează vitezele cu un aparat numit radar......(n.r. aceste probe) pot fi aduse în fața instanței”, a declarat Ciocan.

Reprezentantul Poliţiei a atenţionat însă că gestul reporterilor care au urmărit maşina lui Şerban Huidu a fost unul periculos. Atât urmăritul cât şi urmăritorii au avut noroc că nu au fost surprinşi de poliţişti. (...)Integral peComentarii

gore Daca un idiot isi pune un film pe youtube ca se plimba cu 200km/h politia il cauta de sanatate dar in cazul de fata saracii de ei sunt complet handicapati fara radar si evident de toate celelalte aspecte metodologice care sunt invocate de toti smecherii.

23 octombrie 2011 16:51

Zoloft Una e sa gresesti si alta e sa fi inconstient. Pedeapsa trebuie aplicata dupa anlizarea acestor aspecte. Nu trebuie facut cu Huidu un proces al vrajitoarelor dar nici victimizat sa nu fie.

23 octombrie 2011 15:51

vasile traiasca pilele. a u demonstrat-o cei de la militie( a se citi politie) prin persoana militianului dinita , mare sef in politia romana care s-a autopronuntat in legatura cu cauzele accidentului, individul huidu, ginerele unui fost parlamentar. individul mare sef in militie ar trebui sa-si dea demisia ,deoarece a sugerat din birou posibilele cauze ale accidentului. poate fi cercetat penal pentru trafic de influienta si deturnarea de la adevarata cauza a accidentului. cercetarea trebuie sa extinda si impotrivs celor care aveau obligatia sa procedeze la suspendarea permisului de conducere al individului huidu dupa un accident cu coma.

23 octombrie 2011 15:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.