Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sorin Oprescu suferă de 12 boli şi este suspectat de cancer pulmonar, se arată în raportul medicilor de la Spitalul Universitar. Avocatul primarului suspendat al Capitalei a declarat la Antena 3 că starea de sănătate a lui Oprescu s-a deteriorat în ultima perioadă din cauza stresului şi a nerespectării tratamentelor şi a regimului alimentar. În plus, Viorel Mocanu a declarat că Oprescu trebuie să facă mai multe investigaţii şi ar trebui internat într-o altă clinică.

Sorin Oprescu nu doreşte ca raportul să fie făcut public, însă avocatul Viorel Mocanu a confirmat că în document se menţionează cele 12 afecţiuni de care suferă primarul suspendat al Capitalei.

Avocatul Viorel Mocanu a declarat că nu poate infirma, dar nici confirma suspiciunea de cancer pulmonar de care ar suferi Sorin Oprescu.

Apărătorul lui Sorin Oprescu mai spune ca investigatiile nu pot fi facute la Spitalul Univesitar si cel mai probabil acesta va trebui internat intr-o alta clinica. Tribunalul Bucureşti a prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare preventivă pe numele primarului suspendat al capitalei. Decizia nu este definitivă.


Comentarii

Sunteti Defecti! Vor arunca în luptă toate armele, convenționale și neconvenționale, pentru a-l scoate din arest pe Oprescu. Medici, Avocatul Poporului, ziariști, televiziuni.Orice, numai sa-l scoată. Le e teamă că, în cele din urmă, pentru a-și salva pielea o va vinde pe a lor fiindcă deși e o rotiță mică în angrenajul corupție la nivel înalt, el face parte din motorul care menține sistemul în mișcare. Tăcerea lui e importantă și trebuie menținută. Nu în arest ci afară, unde îl pot apăra și controla mai bine. Cine sunt cei ce alcătuiesc acest sistem? L-am urmărit atent pe Oprescu de la intrarea sa în politica. Nu a avut niciodată conflicte reale cu nici un politician, cu nici un partid, indiferent cine s-a aflat la putere. Asa zisa lui lupta cu guvernele ce s-au perindat în mandatele sale a sfârșit mereu în favoarea sa. Oricât de carismatic și bine intenționat primar ai fi, nu poți obține mereu ce vrei. Mai ales în România unde interesele obscure primează în fața intereselor cetățenilor. Un primar nu se poate menține doar prin suportul cetățenilor ci mai ales prin suport politic pe care dacă nu îl ai nu ești capabil sa menții cetățenii de partea ta fiindcă nu ii poți mulțumi dacă nu ai fonduri pentru a le îndeplini cererile. Prin urmare Oprescu nu e decât o ventuză pe una din tentaculele caracatiței ce stăpânește România.

2 octombrie 2015 10:56

MB Omar Hayssam complicele lu' Basescu la crima organizata, devine brusc canceros, la parnaie. Eliberat, sa ascunda milioanele Euro sterpelite sub protectia Basescului. Acum, alt canceros apare la parnaie, primarul Oprescu, probabil ca va fi si asta eliberat, pt ascunderea banilor sterpeliti. Mafia americana are ce invata de la hotzii de bani publici din Romania.

2 octombrie 2015 9:58

Gâgă Bandiți, Tâlhari și LAȘI !!!..Ofi contctat boala în exercițiul funcțiunii în timp ce își înmuia degetele în buretiera casieriei !!!

2 octombrie 2015 8:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.