Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat pe social-democraţi să iasă din "curţile" partidului şi să vorbească cu oamenii despre măsurile PSD, deoarece arma lor este "cuvântul", pe când actuala putere foloseşte "punga" şi instituţiile statului, informează Mediafax.

"Vreau să folosim cea mai puternică armă pe care o avem la dispoziţie: cuvântul. Adversarii noştri vor avea de partea lor instituţiile statului, pe care le conduc abuziv. Noi vom avea de partea noastră oamenii. Ei vor avea de partea lor punga cu zahăr şi ulei. Noi vom avea de partea noastră cuvântul", a spus Dragnea, subliniind că victoria PSD din 2012 va depinde de modul în care pesediştii vor ştii să comunice.

Secretarul general a dezminţit şi ideea că se pot câştiga alegerile "cu punga", în ciuda faptului că PDL va încerca această metodă. "Vă spun cu toată tăria, revoluţiile nu s-au făcut cu punga. S-au făcut cu cuvinte simple. Dacă vom avea un cuvânt sincer şi corect, vom reaprinde speranţa în inimile românilor. Cuvântul nostru trebuie să aibă forţă şi pentru asta trebuie purtat de fiecare membru de partid", a spus Dragnea.

Acesta a subliniat în repetate rânduri că PSD trebuie să redevină o "reţea umană" şi o adevărată maşină politică, care să ducă aceste cuvinte de la conducerea partidului până la fiecare militant. "Toţi trebuie să ieşiţi din sediile de partid, din curtea partidului, şi să vorbiţi cu oamenii. Trebuie să ne înuşim ideea de activism politic", le-a mai spus Dragnea social-democraţilor.

Secretarul general al PSD a completat că o zi în care un membru de partid nu vorbeşte cu un cetăţean este o zi pierdută pentru social-democraţi. "Acel cetăţean cu care nu a vorbit un membru de partid este supus unei manipulări perverse continue", a spus Dragnea.

"Pedeliştilor le este o frică îngrozitoare de noi. Tot ce vor să facă, să răvăşească întreaga ţară, este pentru a rămâne la putere. Nu mai au nicio şansă. În 2012 vom recâştiga România", a conchis secretarul general al PSD.

Integral pe România Liberă