Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Naționala României va înfrunta, astăzi (ora 18.45, în direct la Digi Sport 2), pe „Wembley”, reprezentativa Irlandei, în a doua etapă a Grupei D de la Cupa Mondială.

După eșecul suferit în fața Franței, finalista ediției precedente a CM, scor 11-38, „stejarii” vor da piept acum contra selecționatei „Trifoiului”, câștigătoarea Six Nations din acest an.

Lynn Howells, selecționerul României, a declarat, pentru Digi Sport, că care este starea de spirit a rugbyștilor români înaintea partidei cu britanicii.
„Trebuie să intrăm pe teren şi să arătăm devotamentul şi atitudinea care îi vor face pe români mândri de echipa naţională. Cred că asta încercăm să realizăm şi consider că atitudinea este bună. Abia am terminat antrenamentul și jucătorii sunt gata pentru meciul cu Irlanda. Sunt sigur că vom face un meci bun”, a declarat galezul în vârstă de 64 de ani.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.