Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conducerea Senatului a respins, marţi, solicitarea soţiei lui Corneliu Vadim Tudor ca sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului senator să fie depus în holul Camerei Superioare a Parlamentului, anunţă Mediafax.

"Solicitarea doamnei Doina Vadim Tudor privind aprobarea depunerii corpului neînsufleţit al fostului senator Corneliu Vadim Tudor, în holul Senatului, a fost respinsă. Aşa cum bine ştiţi, defunctul a fost trei mandate senator al României şi vicepreşedinte al Senatului", a declarat Ioan Chelaru, vicepreşedintele Senatului.

El a mai spus că, de la momentul depunerii solicitării şi până la analizarea acesteia în conducerea Senatului, "corpul neînsufleţit a fost depus la un lăcaş de cult şi va rămâne acolo, Biroul Permanent apreciind că nu mai este nevoie să fie deplasat de acolo în Senatul României". Potricit lui Chelaru, "la lăcaşul de cult au început deja procedurile religioase şi nu avea rost să fie întrerupt acest lucru".

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a decedat luni la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus, marți, la prânz, la Biserica "Sfântul Gheorghe Nou" din București.

Integral pe România Liberă