Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătății, Raed Arafat, a decis să dea o mână de ajutor spitalului „Elena Beldiman" din Bârlad pentru a transporta bolnavii la Galați, pentru efectuarea investgațiilor de tip RMN și CT.

După ce s-a rezolvat problema investigațiilor radiografice cu o clinică din Galați care a câștigat licitația pentru efectuarea investigațiilor de tip RMN și CT, în scurt timp se va rezolva și cu problema transportului pacienților. Conducerea spitalului bârlădean a anunțat că ajutorul va veni chiar de la Raed Arafat, care a promis că va repartiza unității sanitare două ambulanțe dotate corespunzător.

„ Deoarece clinica respectivă urma să asigure transportul bolnavilor cu ambulanțe nedotate corespunzător, i-am dat termen până la 31 octombrie să se conformeze. Așteptăm să vedem dacă va face acest lucru, însă, între timp, am luat legătura și cu domnul Raed Arafat și l-am rugat să ne ajute. Mi-a promis că, în scurt timp, vom primi de la Ministerul Sănătătii două ambulanțe noi. Dacă, într-adevăr, le vom primi, vom putea rezolva problema deplasării în condiții optime a pacienților de la noi la Galați pentru efectuarea tomografiilor computerizate și investigațiilor de tip RMN", a declarat doctorul Viorel Petcu, managerul unitătii.

Integral pe Adevărul