Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nokia N9 este un terminal cu ecran complet tactil şi fără niciun buton, navigarea prin meniu realizându-se prin simpla glisare a degetului pe ecran. O mişcare de glisare din orice colţ al ecranului duce utilizatorul către meniul principal.

Nokia N9 are un ecran AMOLED de 3,9 inch, (854x480 pixeli), procesor ARM Cortex A8 de 1 GHz, memorie RAM 1024 MB, spaţiu de stocare 16GB/64GB, cameră foto de 8 megapixeli, Wi-Fi şi sistem de operare MeeGo 1.2 Harmattan.


Telefonul are trei ecrane principale care au rolul de a oferi acces rapid la cele mai importante lucruri pe care oamenii le folosesc pe un telefon: utilizarea aplicaţiilor, accesul la reţelele sociale şi realizarea mai multor sarcini simultan.

Semnalul este excelent

Carcasa Nokia N9 este fabricată utilizând cele mai performante tehnologii de prelucrare a policarbonaţilor, permiţând o performanţă superioară a antenei. Acest lucru se traduce prin o recepţie mai bună, o calitate mai bună a vocii şi mai puţine apeluri ratate. “Acest telefon nu trebuie să îl ţii într-un anumit fel ca să ai semnal maxim”, a declarat Răzvan Petrescu, şeful Nokia România.

Singurul inconvenient al acestui design este că bateria nu mai poate fi scoasă, aceasta aflându-se în spatele ecranului.

Primul smartphone din lume cu tehnologie de decodare Dolby Digital Plus

Nokia N9 include serviciul gratuit de navigaţie auto şi pietonală pas cu pas, cu ghidare vocală în aplicaţia Hărţi şi este primul smartphone din lume care dispune de tehnologie de decodare Dolby Digital Plus şi tehnologie de post-procesare Dolby Headphone, astfel că utilizatorii se pot bucura de o experienţă audio surround cu orice set cu căşti.

N9 poate fi folosit şi pe post de portofel electronic

N9 este dotat cu tehnologia NFC (Near Field Communication), ce permite utilizatorilor să transfere cu uşurinţă imagini şi clipuri video de pe un terminal pe altul, dar şi să efectueze plăţi electronice. Nokia N9 va fi disponibil, în trei variante cromatice – negru, magenta şi cyan, în acest an, iar informaţii exacte legate de disponibilitate şi preţ vor fi comunicate pentru fiecare ţară în parte, înainte de începerea livrărilor.
Integral pe CapitalComentarii

Mihai Sistem de operare MeeGo 1.2 Harmattan ? Probabil ca va fi un no esec marca Nokia, conform traditiei ultimilor ani. De ce? Pentru ca repeta aceeasi greseala la nesfarsit: nu ofera telefoane cu sistem de operare Android. Altfel spus, Nokia ne ofera branza buna in burduf de caine :)) Sa le fie o agonie usoara.

16 septembrie 2012 17:57

mishu telefonistul de serviciu Ca si roman, eu as propune conationalilor mei ca sa nu mai cumparam niciunul vreodata telefoane NOKIA. Asta pentru ca au plecat de la Jucu lasand cateva mii de romani someri. Deci propun sloganul " ROMANIA FARA TELEFOANE NOKIA!"

11 noiembrie 2011 18:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.