Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În timp ce afară termometrele arătau 19 grade Celsius, primarul general al Capitalei ținea comandamentul în vederea pregătirii pentru iarnă.

Sorin Oprescu suflă și-n iaurt când vine vorba de iarnă. Și ca să nu fie prins pe picior greșit a convocat comandamentul de iarnă chiar astăzi, la jumătatea lunii octombrie. Primarul Capitalei a cerut operatorilor de salubrizare să pregătească utilajele de deszăpezire, să-și asigure necesarul de material antiderapant, să pregatească traseele de acțiune şi, împreună cu RATB, să asigure, în caz de necesitate, curăţarea şi degajarea staţiilor RATB, precum şi un număr suficient de maşini şi tramvaie. Totodată, pentru a evita acumulările de apă sau zăpadă, Sorin Oprescu a cerut să se pună accent pe curățarea rigolelor și a gurilor de canal. Edilul Capitalei a cerut pregătirea toturor administrațiilor din subordinea sa, inclusiv pregătirea adăposturilor pentru oamenii străzii, astfel ca la prima ninsoare să nu existe probleme.

Integral pe Libertatea