Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sâmbătă, după meciul pierdut în faţa danezei Caroline Wozniacki, la Stuttgart, că se bucură că a rezistat trei ore pe teren şi a precizat că este convinsă că îşi poate îmbunătăţi jocul.

"A fost un meci foarte bun pentru începutul sezonului pe zgură. Mă aşteptam să joace foarte bine (Caroline Wozniacki), dar azi a jucat incredibil. A scos tot şi a fost solidă şi mai puternică decât mine. Am simţit oboseala pe finalul meciului şi am greşit nişte mingi uşoare. Mă bucur că am putut să joc aşa şi că am rezistat trei ore pe teren. Am avut multe şanse să iau conducerea meciului, dar ea a jucat bine în momentele importante. O să discut şi cu antrenorul şi voi vedea ce nu a fost bine. Sunt sigură că pot progresa mai mult la ce nu am făcut bine azi. Nu îmi place să renunţ. Am făcut o dată asta în acest an, în Australia, şi am promis că nu o voi mai face. Nu lucrez cu niciun psiholog sau ceva de genul acesta. Am încredere în mine în forţa mea şi, de la meci la meci, progresez mental şi mă simt puternică pe ce pot să fac", a spus Halep.

Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Wozniacki s-a impus după o partidă care a durat aproape trei ore şi ea va disputa a doua finală la Stuttgart, din 2011. Prezenţa în semifinale este recompensată la Stuttgart cu un cec în valoare de 28.601 de euro şi cu 185 de puncte WTA.

Cu 26 de victorii şi patru înfrângeri în 2015, Simona Halep va fi, începând de luni, numărul 2 mondial, după ce rusoiaca Maria Şarapova a fost eliminată în turul 2, la Stuttgart.