Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie numărul 2, a fost eliminată de Caroline Wozniacki, a patra favorită, din semifinalele turneului Premier de la Stuttgart, cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6.

Simona Halep, care de luni va reveni pe locul 2 mondial, a avut parte de cel mai greu meci al său din 2015, după ce Caroline Wozniacki a fost la cel mai înalt nivel al său din ultimii ani. După acest meci, cele două au ajuns la 2-2, în partidele directe.

O semifinală între două jucătoare care au luptat până la ultima minge, meciul dintre Wozniacki și Halep are toate șansele să fie votat, în topurile WTA, drept una dintre cele mai frumoase partide ale anului. Cel mai spectaculos game a fost cel de 2-5, din setul al treilea, când românca a salvat mai multe mingi de meci și a câștigat un game de peste 8 minute.

După această partidă Simona va câștiga 184 puncte WTA și un cec în valoare de 28.600 euro.

Integral pe România Liberă