Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tot mai mulți tineri cad pradă consumului de droguri. Dacă până acum cei mai mulți își procurau „moartea albă” de la dealeri, iată că acum pot să cumpere chiar din farmacii, întrucât a apărut o nouă combinație letală. Specialiștii atrag atenția că acestă combinație de substanțe denumită, „crocodil” este fatală pentru consumatori.

Drogul letal „crocodil“, care ar ucide majoritatea consumatorilor în doar un an de la prima doză, nu a ajuns încă în România, a declarat, ieri, pentru presă, medicul psihiatru Cristian Bengescu de la Spitalul „Alexandru Obregia“ din Capitală. „Nu am primit informaţii cum că acest drog ar exista pe piaţa din România. Oricum, este extrem de periculos. Se moare extrem de repede, pentru că are în compoziţie cianură“, a precizat dr. Bengescu. Specialistul atrage atenţia că, indiferent de substanţele pe care le conţin, drogurile pot fi fatale dacă nu se acţionează la timp pentru oprirea consumului.

Integral în Curentul

Integral pe Curentul