Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Hackerul TinKode, acuzat de spargerea serverelor Armatei SUA, NASA şi Pentagonului, a fost arestat de Judecătoria sectorului 5 Bucureşti, care a admis cererea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Hackerul ce a atacat serverele Armatei Statelor Unite, ale NASA (National Aeronautics and Space Administration) şi Pentagonului (sediul central al Departamentului Armatei) este student la facultatea de Informatică din Timişoara.

Răzvan Manole Cernăcianu are 20 de ani, el fiind identificat de autorităţile judiciare americane, împreună cu cele române, ca hackerul TinKode.

"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală efectuează cercetări faţă de o persoană în vârstă de 20 de ani, din municipiul Timişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de acces fără drept la sisteme informatice, prin încălcarea măsurilor de securitate şi în scopul obţinerii de date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic şi perturbarea gravă a funcţionării unui sistem informatic", precizează DIICOT, într-un comunicat.
Integral pe MediafaxComentarii

STONE E tare tipul. Ar trebui sa-l ia Pentagonul la ei ca sa vada ce destepti sunt altii.

1 februarie 2012 17:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.