Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce iarna aceasta, în preajma Crăciunului, şi-a făcut debutul în divertisment, Gabi Firea va reveni la Antena 1 aducând în casele telespectatorilor optimismul şi buna dispoziţie necesare pentru a începe o săptămână în forţă. Gabi Firea Show, emisiune difuzată duminică, 5 februarie, de la 13.30, va oferi celor de acasă momente de calitate petrecute în compania unor oameni deosebiţi, muzică, teatru, dans şi mai ales posibilitatea de a omagia o personalitate îndrăgită, un om special care face cinste românilor.

Astfel, fiecare emisiune va avea un invitat special, un român iubit de ai săi sau chiar dincolo de hotare şi alături de Gabriela Vrânceanu Firea vor fi evocate momentele de referinţă din cariera sa, dar şi din viaţa personală. Invitatul special al ediţiei va fi susţinut şi de cei apropiaţi, de familia şi prietenii săi care îi vor fi aproape şi de această dată aşa cum au făcut pe parcursul timpului.

"Duminică, 5 februarie, de la ora 13:30 voi fi în direct cu telespectatorii Antena 1, pe care ni-i dorim aproape ca şi până acum. Aştept cu nerăbdare începerea emisiunii şi sper ca "Gabi Firea Show" să devină una dintre emisiunile preferate de public. Vor fi îmbinate elemente de divertisment, muzică, teatru, dans cu interviul propriu-zis luat invitatului principal pe care îl omagiem.", declară Gabriela Vrânceanu Firea.

Integral pe LibertateaComentarii

Mihai Ce sa mai comentam? Articolul e din Libertatea....Acolo e locul "doamnei" Firea....

30 ianuarie 2012 22:00

Lasa Fa ! mai bine stai acasa ai grije da puradelul ala mare , ai grija sa nu-l scapi pa'la din burta printre craci, ca nu moare televiziunea fa ,fara tine cealapadio ce esti tu fa !

30 ianuarie 2012 18:38

porojan Da ce a intarcat deja? Sa stea acasa , sa alapteze copilul,sa-l creasca si sa-l educe.!

30 ianuarie 2012 17:07

jack AFARA TOTI PARLAMENTARII !!! TOTI PARLAMENTARII LA MUNCA !!! PSD+PDL+PNL+PC+UDMR= HOTI,BANDITI,NESIMTITIJEFUITORI !!! AFARA CU TOTI Oameni buni nu trebuie sa-i mai credem pe nici unii din ei, toti vin la ciolan !!! Imediat trebuie schimbata COSTITUTIA !! Sa avem cat mai putini parlamentari !!! SOLUTIA ESTE SA PLECATI TOTI POLITICIENII !!! SI ASA SUNTETI PREA MULTI PTR O TARA ASA MICA SI SARACA. AR TREBUI SA SCHIMBAM CONSTITUTIA CA SA RAMANA 100 DE PARLAMENTARI, NU 470 !!!

30 ianuarie 2012 16:34

CONSTANTIN La cate emisiuni proaste se fac pe antene ,ce mai conteaza una in plus? Vezi: nora pentru mama / te pui cu blondele / in puii mei / castigi in 60 de secunde / x factor /in gura presei...etc. PS.SA NU UITAM MINCIUNILE DE LA STIRI SI MANIPULARILE DE LA TALK SHOW (IARMAROC / BALCI /SUTA /)

30 ianuarie 2012 16:32

GELU Cu buzele rosii seamana cu o PURCEA care este in caduri Dar de fapt face parte din COCINA mqtanului FELIX

30 ianuarie 2012 16:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.