Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce iarna aceasta, în preajma Crăciunului, şi-a făcut debutul în divertisment, Gabi Firea va reveni la Antena 1 aducând în casele telespectatorilor optimismul şi buna dispoziţie necesare pentru a începe o săptămână în forţă. Gabi Firea Show, emisiune difuzată duminică, 5 februarie, de la 13.30, va oferi celor de acasă momente de calitate petrecute în compania unor oameni deosebiţi, muzică, teatru, dans şi mai ales posibilitatea de a omagia o personalitate îndrăgită, un om special care face cinste românilor.

Astfel, fiecare emisiune va avea un invitat special, un român iubit de ai săi sau chiar dincolo de hotare şi alături de Gabriela Vrânceanu Firea vor fi evocate momentele de referinţă din cariera sa, dar şi din viaţa personală. Invitatul special al ediţiei va fi susţinut şi de cei apropiaţi, de familia şi prietenii săi care îi vor fi aproape şi de această dată aşa cum au făcut pe parcursul timpului.

"Duminică, 5 februarie, de la ora 13:30 voi fi în direct cu telespectatorii Antena 1, pe care ni-i dorim aproape ca şi până acum. Aştept cu nerăbdare începerea emisiunii şi sper ca "Gabi Firea Show" să devină una dintre emisiunile preferate de public. Vor fi îmbinate elemente de divertisment, muzică, teatru, dans cu interviul propriu-zis luat invitatului principal pe care îl omagiem.", declară Gabriela Vrânceanu Firea.

Integral pe Libertatea