Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei suporteri ai echipei poloneze Legia Varşovia au fost reţinuţi la intrarea pe Arena Naţională, unde va avea loc meciul cu Rapid, din Liga Europa, după ce asupra lor s-a descoperit canabis şi marijuana, scrie Mediafax.

Suporterii aveau ascunse drogurile în lenjeria intimă şi au fost descoperiţi la controlul corporal efectuat înainte de intrarea pe stadion. Aceştia urmează să fie reţinuţi de autorităţi române şi vor fi predaţi unui reprezentant al ambasadei Poloniei în România, după care vor fi lăsaţi să plece înapoi în Polonia.

Un alt suporter polonez, minor, aflat sub influenţa drogurilor, a fost dus la o ambulanţă, pentru a primi îngrijiri.

Un alt incident s-a petrecut tot la intrarea fanilor polonezi pe stadion. Forţele care asigură ordinea au dorit să verifice un banner aparţinând polonezilor, moment în care s-a produs o încăierare, unul dintre suporteri lovind un agent de pază. Acesta din urmă a primit îngrijiri medicale.

Suporterul respectiv a fost identificat şi este reţinut de jandarmi.

În cursul zilei de joi, zece polonezi şi un român au ajuns la poliţie, în urma unor incidente petrecute în Centrul Vechi din Bucureşti şi a unei acţiuni organizate pe autostrada A1, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

Astfel, în jurul orei 16.00, în Centrul Vechi a avut loc un incident între un român şi un suporter polonez, sosit la Bucureşti pentru a urmări meciul dintre Rapid şi formaţia poloneză Legia Varşovia, din Liga Europa.

"A fost un incident minor în Centrul Vechi, o şicanare în trafic, în jurul orei 16.00, când un polonez şi un român s-au certat pe un loc de parcare. A fost un conflict aplanat de poliţie, în urma căruia au fost conduşi la secţia 10", a declarat Georgian Enache.

Un alt incident a avut loc tot în Centrul Vechi în jurul orei 19.00, când doi fani polonezi s-au bătut, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-i despărţi. Georgian Enache a precizat că a fost chemată Salvarea, pentru a i se acorda îngrijiri medicale unuia dintre suporteri, celălalt fiind dus la secţia de poliţie.

Georgian Enache a menţionat, de asemenea, că Jandarmeria a organizat, joi, un filtru la ieşirea de pe autostrada A1, cu caracter preventiv, în urma căruia "opt cetăţeni polonezi au fost duşi la poliţie, şapte pentru deţinere de materiale pirotehnice şi unul pentru deţinere de armă albă".

Meciul Rapid Bucureşti - Legia Varşovia, din etapa a III-a a grupei C a Ligii Europa, este programat la ora 22.05, pe Arena Naţională.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.