Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul doi mondial, a declarat că victoria pe care a obţinut-o în meciul cu elveţianul Roger Federer, 6-7(5) 6-2 7-6(5) 6-4, din semifinalele Australian Open, se numără printre succesele pe care nu le va uita niciodată, informează AFP.


"Sînt foarte mulţumit de rezultatele mele din ultimele două săptămîni. Am reuşit ceea ce nu gîndeam, ceea ce visam acum trei săptămîni. Este o victorie fantastică. Este una din victoriile care vor rămîne în memoria mea pentru totdeauna. Este un mod fantastic de a începe sezonul. Îmi dă o încredere enormă şi mult calm", a spus Rafael Nadal.

"Roger era puţin obosit"
Rafael Nadal a explicat şi cum a decurs meciul cu Federer: "El a început foarte agresiv, jucînd la un nivel foarte foarte înalt. Am avut mereu impresia că atunci cînd joacă astfel este aproape imposibil să te ridici la nivelul lui. Însă după primele trei game-uri, am început să pot să lovesc mingea, să îmi regăsesc ritmul. Jocul s-a echilibrat.
Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.