Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

11:25 - Autorul incidentului armat din regiunea pariziană a reuşit să fugă

Autorul incidentului armat care a vizat poliţişti municipali, joi dimineaţă, la sud de Paris, şi care s-a soldat cu doi răniţi, dintre care o poliţistă aflată în stare critică, a reuşit să fugă şi este dat în urmărire, a anunţat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP.

"Procurorul Republicii va declanşa acţiunea publică astfel încât autorul acestei crime să fie imediat identificat şi să poată fi arestat", a declarat ministrul, care s-a deplasat la Montrouge, în suburbia pariziană, unde s-a desfăşurat incidentul armat.

Potrivit primelor informaţii, incidentul a avut loc în sudul Parisului, între suburbiile Montrouge şi Malakoff. Un autoturism Renault Clio a fost implicat într-un accident rutier, iar doi poliţişti sosiţi la faţa locului au fost împuşcaţi.

Schimbul de focuri a izbucnit cu puţin timp înainte de ora 08.00 (09.00 ora României). Doi poliţişti municipali "sunt la pământ", a declarat o sursă din cadrul poliţiei.

Potrivit surselor TF1, unul dintre poliţişti este grav rănit. Agresorii, în număr de doi, au fugit la bordul unei maşini.

Potrivit Europe 1, unul dintre agresori a fost reţinut.Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.