Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, luni, cu Călin Popescu Tăriceanu, însă a refuzat să spună când va semna noul protocol de guvernare, relatează Mediafax.

Ponta a spus că se va întâlni de mai multe ori cu Tăriceanu luni, însă a refuzat să răspundă când va fi semnat noul protocol de guvernare aferent noului Cabinet propus Parlamentului, înainte de votul de învestire.

El a spus că va face declarații la ora 18.00, după ce prezintă în Parlament noul Guvern.

Ponta a petrecut zece minute în cabinetul lui Tăriceanu și apoi a părăsit clădirea Parlamentului.

În schimb, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că protocolul de funcționare a noii coaliții guvernamentale va fi semnat în cursul acestei săptămâni, dar după votul de învestire a noului Guvern Ponta, conform celor discutate în întâlnirea cu prim-ministrul.
El a menționat că vor fi prevăzute ”anumite chestiuni care țin de funcționarea coaliției” și ”câteva din obiectivele pe care primul ministru le va anunța astăzi în discursul pe care îl va ține în fața Parlamentului”.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.