Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La o zi după prima confruntare televizată dintre finaliştii la prezidenţiale, Monica Macovei a comentat prestanţa celor doi contracandidaţi şi a oferit câteva recomandări candidatului Klaus Iohannis pentru viitoarele confruntări televizate.


Principalele declaraţii:

Despre dezbaterea dintre Ponta şi Iohannis

Am urmări parţial pentru că am fost la Naşul. Aş fi dorit o dezbatere ca pe vremuri, şi cu probleme economice, şi cu probleme de politică externă clare. Ponta a fost arogant, minciunos, cu expresii golăneşti. Eşti prim-ministru, vrei să candidezi. Eu sunt obişnuită cu TV, sunt altă fire. Asta nu înseamnă că domnul Klaus Iohannis nu răspunde într-o altă modalitate. L-aş fi făcut knock-out pe Ponta. Eu am spus că îl voi vota pe Klaus Iohannis şi recomand şi celor care m-au votat pe mine acelaşi lucru. Răul cel mare este Ponta.

Lista de baroni PSD este foarte lungă care sunt cercetaţi şi condamnaţi. Oamenii ăştia vor să ne jefuiască înainte. Sper să nu iasă Victor Ponta. Diferenţa dintre ei nu este foarte mare. Este un curent subteran împotriva lor. Pornim de la ce s-a întâmplat în secţiile de vot din diaspora şi ce s-a întâmplat şi în România. Îi e frică de studenţi, de românii din diaspora. Nu vor vota cu el niciodată cei din diaspora. Sunt oameni care s-au dus acolo să muncească, ştiu cum funcţionează o administraţie.
Integral pe Adevărul