Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, susține că autoritățile nu pot înființa noi secții de vot în străinătate pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale pentru că "regulile nu pot fi modificate în timpul jocului".

"Aici nu e vorba de a interpreta legea când ești în Opoziție. (...) Eu cred că trebuie să explicăm electoratului și cetățenilor României, indiferent cu cine vor vota, că unde este lege nu este tocmeală, că noi nu putem să modificăm în timpul jocului regulile, pentru că ceilalți 12 competitori din primul tur ne vor acuza că favorizăm și că, dacă aveau și ei aceste favoruri în primul tur, poate mai mulți electori veneau din străinătate și votau cu Monica Macovei, cu Elena Udrea, cu Călin Popescu-Tăriceanu și atunci tot rezultatul votului poate fi invalidat (...). Nu se poate modifica legislația electorală mai devreme de șase luni — un an față de data alegerilor", a declarat Valeriu Zgonea, marți, pentru RFI.
Integral pe AgerpresComentarii

gica,contra Singura solutie ,inca o revolutie si atunci se va putea Cita mirsavie !Acest guvern isi cere singur o revolutie !

11 noiembrie 2014 17:11

Penal Si cum noi (PSD) avem un mare respect pentru lege (care nu am vazut-o afisata sau explicata) nu putem face nimik, chiar daca am vrea...Ce parsivenie de partid si cati retardati il suttin..pacat de tara asta.

11 noiembrie 2014 17:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.