Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Două persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs în municipiul Cluj-Napoca, după ce un autoturism a lovit o autospecială de Poliţie aflată în misiune. Maşina poliţiei avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie aflată în misiune, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci,

"Din primele cercetări, reiese că este vorba despre o neacordare de prioritate unei autospeciale care circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un stâlp, două persoane fiind duse la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care au fost condiţiile în care s-a produs accidentul", a declarat Simona Vîrci.

Autospeciala circula dinspre Bulevardul Eroilor spre strada Dorobanţilor, având sirenele pornite, însă şoferul acesteia nu a putut evita impactul cu autoturismul care nu a acordat prioritate.

Autospeciala implicată în accident aparţine Serviciului de Acţiuni Speciale din Poliţia Cluj, în aceasta aflându-se trei poliţişti mascaţi şi trei persoane care urmau să fie duse la audieri în Palatul de Justiţie din Cluj-Napoca.

Persoanele rănite sunt dintre cele care urmau să fie audiate şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj.

În maşina care a produs accidentul se afla doar şoferul, care nu a necesitat îngrijiri medicale.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.