Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Basescu: " In primul rand este clar pentru mine ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte. dupa 10 ani va veni alt tip de presedinte. (..) sa continue consildiarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa. Niciunul dintre cei 14 nu seamana cu mine.
Este extraordinar de important ca astazi romanii sa vina la vot, toti daca se poate cei 18 mil 300 de mii, pentru ca este un moment in care romanii trebuie sa decida tipul de presedinte pe care il vor.
Unora le-a placut modul in care mi-am exercitat eu mandatul, altora nu. Au 14 optiuni si este clar ca nici unul nu seaman cu mine. Este important sa nu stea acasa."

Victor Ponta: "Am votat pentru ca dupa atâta război şi distrugere e timpul să reconstruim".

Elena Udrea:"Am votat pentru o Românie frumoasă. Am votat conștientă că România se află la o răspântie de drumuri, o răspântie istorică de drumuri. Am votat pentru calea democrației, pentru justiție independentă, stat de drept puternic, dar în același timp și pentru prosperitate. Am votat pentru un președinte care să fie în stare să construiască ceva în România, să ducă România măcar un pas înainte."

Calin Popescu Tariceanu: ”Vreau să subliniez importanța acestui vot pentru continuarea cursului democratic al României. Mi-aș fi dorit ca această campanie să fi fost mai mult dedicată dezbaterii programului fiecărui candidat și posibilității pe care cetățenii ar fi trebuit să o aibă pentru a cunoaște ofertele candidaților, profilul lor, punctele importante din program și punctele tari ale candidaților, dar, din păcate, a fost o campanie perturbată în ultimele trei săptămâni de subiecte de cu totul și cu totul altă natură."

Klaus Iohannis: "Am votat pentru o România normală, pentru România lucrului bine făcut”. ”Este o zi foarte frumoasă, am înţeles că şi prezenţa la vot, cel puţin la secţia mea de votare, este foarte bună. Sunt foarte optimist”.
Teodor Melescanu: "M-a bucurat foarte mult faptul că am putut să prezint oamenilor un alt profil de candidat, un candidat echilibrat, experimentat, cu iubire de oameni și dragoste față de țară. Restul e problema lor."

Sorin Oprescu:" Am votat pentru o Românie sănătoasă şi stabilă, pentru încrederea în tinereţe şi în puterea de a o transforma şi de a o face respectată aşa cum se cuvine".

Mircea Dusa: "Am votat pentru preşedintele României, un preşedinte care îşi doreşte o Românie puternică, o Românie stabilă, o Românie în care fiecare cetăţean să ducă un trai decent. Eu cred că noul preşedinte trebuie să aducă normalitatea în România şi să nu mai promoveze dezbinarea între diferite profesii, între categorii de vârstă."

Emil Boc: "Am votat cu acel candidat pe care l-am susţinut în campania electorală, cu acel candidat care şi-a asumat susţinerea proiectului de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am început cu preşedintele Băsescu şi a fost singurul candidat care în această campanie şi-a asumat continuarea procesului de reformă şi moderniozare a statului. Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă."

Dan Sova: "Am votat ca să scăpăm de regimul Băsescu, asta e cel mai important, cred că avem dreptul după 10 ani la un nou început".

Liviu Dragnea: "În primul rând, am votat românește. Pentru că astăzi sunt alegeri pentru cea mai înaltă funcție în statul român, ca orice bun român am venit să votez românește"

Korodi Atilla: "Am votat pentru o reprezentare puternică a comunității maghiare, am votat pentru reprezentarea comunității maghiare din Ardeal, din secuime, din Miercurea Ciuc, într-o țară în care instrumentul autonomiei este ca și element de bază pentru o dezvoltare durabilă și care ia în considerare specificitățile locale și am votat pentru o Românie normală și foarte europeană"

Monica Macovei: "De mult vrem să ne fie bine acasă. Astăzi votăm pentru visul nostru - dreptate. Şi fiecare dintre voi când mergeţi la vot gândiţi-vă ce înseamnă DNA pentru voi: un vis sau un coşmar. Nu opriţi visul, votaţi visul"

Ionescu Quintus: ”Ne-am făcut şi de data aceasta datoria. Am votat pentru cel mai vrednic, pentru cel mai capabil şi cel mai sigur dintre candidaţi, sigur pentru a ne asigura ţării şi nouă, cetăţenilor ei, o viaţă prosperă, liniştită, democratică, aşa cum noi am trăit-o acum vreo trei sferturi de secol. Adică să avem în ţară linişte, să ne respectăm şi mai ales în fruntea ţării să fie un om care să fie un exemplu pentru noi toţi”