Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, alături de mai mulţi miniştri, participă, sâmbătă, la Carei, la manifestările de Ziua Armatei Române. La sosirea la ceremonie preşedintele a dat mâna doar cu reprezentanţii Armatei, dar nu şi cu premierul şi cu membrii Guvernului, scrie Mediafax.

La ceremoniile de la Carei organizate de Ziua Armatei au ajuns, în jurul orei 11.00, premierul Victor Ponta, împreună cu mai mulţi miniştri, între care vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Apărării, Mircea Dușa, ministrul de Externe, Titus Corlăţean, Nicolae Bănicioiu.

Ulterior, la ceremonie, care a început la ora 11.00, a ajuns şi preşedintele Traian Băsescu. Acesta a mers şi a dat mâna cu autorităţile locale prezente şi cu reprezentanţii Armatei, care i-au prezentat onorul, dar nu şi cu premierul Victor Ponta şi cu membrii Guvernului.

Prezenţa premierului la evenimentele de la Carei era cunoscută de la jumătatea acestei săptămâni, în timp ce şeful statului şi-a anunţat participarea la eveniment sâmbătă, cu puţin timp înainte de începerea manifestărilor.

Aceasta este prima participare comună a preşedintelui şi a premierului la un eveniment, de la debutul campaniei electorale.

Manifestările de la Carei se desfăşoară la Monumentul Ostaşului Român.

Sâmbătă se împlinesc 70 de ani de la momentul din 25 octombrie 1944, de la Carei, care a reprezentat ultima victorie a Armatei Române în lupta cu trupele ungaro-germane.

Integral pe România LiberăComentarii

cugetator Doi kakati, unul batran si altul imputit.

26 octombrie 2014 8:17

nicu Vreti sa obtineti un venit suplimentar lucrand online cateva ore pe zi? Pentru detalii, trimiteti textul “info” la adresa de email: ...........................

25 octombrie 2014 21:49

tigan eu sunt ala care va dau muie la toti PSD-isti..in frunte cu Ponta-Dragnea,,si la toti sustinatori lui.

25 octombrie 2014 15:46

neam prost! asta a fost, este si va fi intotdeauna jigodia bashita! si mai are tupeul sa vorbeasca de respectul pentru institutii! unde nu sunt cei 7 ani de acasa, nimic nu e...

25 octombrie 2014 13:27

boc cel voinic @ tigan; tigane, tu esti Visan de la PMP ? sau ala de la laB1 tv? ca tare borat mai esti bre, puti rau

25 octombrie 2014 12:08

tigan Ce sa dai mana cu ordinar de mafiot si tigan imputit,,,,

25 octombrie 2014 12:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.