Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elena Udrea şi partidul său, PMP, îi cer preşedintelui Traian Băsescu să spună el cine să candideze la prezindenţiale din partea formaţiunii sale.

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Ştefan Vlaston, a declarat că se vor consulta cu Traian Băsescu înainte de şedinţa de săptămâna viitoare, în care va fi pusă în discuţie candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale. Udrea şi partidul său îi cer lui Băsescu să spună el cine să candideze la prezindenţiale.

În ceea ce priveşte atacul Elenei Băsescu asupra lui Udrea, în care mezina preşedintelui sugerează că preşedintele PMP l-ar sabota pe Diaconescu, Vlaston spune că nu există informaţii potrivit cărora Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături pentru prezidenţiabilul lor şi apreciază că EBa ar fi fost intoxicată.

Preşedintele Traian Băsescu trebuie să decidă până marţi, atunci când are loc şedinţa PMP, dacă va fi Elena Udrea sau Cristian Diaconescu cel care va candida la funcţia supremă în stat.

Mezina preşedintelui o atacă pe Udrea. Într-o postare pe o reţea de socializare, Elena Băsescu susţine că organizaţiile PMP au "probleme" în a strânge semnături pentru candidatul formaţiunii la prezidenţiale Cristian Diaconescu, "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".