Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cadru didactic de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara a fost prins de către paznicii unui supermarket după ce a furat două batoane de salam în valoare de 32 de lei! Culmea este că autoarea furtului, conferenţiar doctor Iconia Borza, este un om care ia două salarii substanţiale: unul ca profesor la universitatea de medicină şi altul ca şefă a secţiei de Ortopedie II din cadrul Spitalului Judeţean. Mai mult, soţul acesteia este şi el un om cu venituri mult peste medie, el fiind prodecanul Facultăţii de Construcţii de la Universitatea Politehnică din Timişoara.

Pe data de 14 septembrie, la ora 18:30, camerele de supraveghere şi agenţii de pază ai magazinului Billa de pe bulevardul Liviu Rebreanu au surprins-o pe conferenţiar doctor Iconia Borza cu două rude de salam Zimbo, dosite în poşetă. Valoarea lor: 31,98 lei! Oprită de agenţii de pază, cadrul universitar, formator de viitor medici la UMF, a încercat o explicaţie. Confrom declaraţiei din dosarul întocmit de poliţiştii de la secţia 2 Poliţie, ea a încercat să explice anchetatorilor că a uitat salamul în geantă, în drum spre casierie, din cauza unor probleme de familie. În declaraţia olografă dată în faţa poliţiştilor, conf.dr. Iconia Borza, soţia prodecanului de la Facultatea de Construcţii Timişoara, se jură că nu a vrut să fure, dar pur şi simplu era cu salamurile în mână, când în geantă i-a sunat telefonul mobil, astfel încât a fost nevoită să-şi elibereze mâinile, ca să poată prelua apelul.
Integral pe Jurnalul Național