Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Locatarii unui bloc din Vaslui au rămas fără gaz în urma unei lucrări la o centrală de apartament unde conducta de apă a fost racordată la cea de gaze.

Locatarii blocului au rămas uimiţi când au deschis ochiurile aragazelor şi au constatat că ţâşneşte apă în loc de gaz. Incidentul a fost raportat la societatea de distribuţie a gazelor.

"În momentul în care am ajuns la blocul respectiv am constatat că prin ochiurile maşinilor de gătit iese apă în loc de gaz. În urma verificărilor, am constatat că s-au inversat conducetele de apă cu cea gaze în urma intervenţiei unei persoane neautorizate. În consecinţă, toată instalaţia comună, inclusiv cea de utilizare interioră din bloc, au fost umplute cu apă. Oamenii vor sta fără gaz până în momentul în care vom găsi toţi locatarii acasă pentru a putea să le demontăm toate racordurile de la instalaţiile de utilizare", a declarat şeful serviciului de exploatare al gazului, Răzvan Onofrei.

Integral pe Cancan