Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În politica românească, preşedintele de partid se ocupă de toate aspectele unei campanii şi de aceea, în 2009, candidatul PSD la prezidenţiale, Mircea Geoană cunoştea acţiunile întreprinse în campanie de Viorel Hrebenciuc şi Liviu Dragnea, crede analistul politic, Cozmin Guşă.
Cosmin Gusa

"Mircea Geoană care mă îndoiesc să nu fi ştiut de lucrurile pe care Dragnea sau Hrebenciuc le operaţionalizau, pentru că în buna tradiţie a politicii româneşti preşedintele de partid e un fel de fac totul în campanie. E şi strateg, şi trezorier-şef, e de toate…", a spus Guşă.Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ardeleanu Ion Bravo Gusa , spune tot , :)) uite cati librici comunisti sunt comentatori , unu singur care isi schimba Nikul ........

10 februarie 2012 13:41

!!! Mare jevrotenie si acest nomad nemernic!!!

15 ianuarie 2012 9:49

izmanski stai asa, indoit, bei libidinosule ! poate ai noroc si-ti face careva o surpriza dorsala !

14 ianuarie 2012 17:12

Pareristul. Acest Gusa cumpara Petromservice fiind in litigiu Vantu chiar arestat pentru asta. Acest Gusa a-ncercat multe partide chiar facandu-si unul propriu si nu a mers denici o culoare. El este o capuse, culmea mai scrie si carti. Curand veti afla noutati .

14 ianuarie 2012 15:10

Ba si la Gusatulee,gata,mananca cacat pentru pora,basila,boc,eventual pentru curvele voastre.Tu nu ai fost,nu esti si baga la cotetu ala de asa zis cap pe care-l ai si NU VEI FI decat o JIGODIE.Romanii au eradicat jigodia in 1900,asa ca poti rigiii ce vrei,numa besescu te mai asculta,in rest....

14 ianuarie 2012 14:36

buda Bai gusa,meri in puii nostrii.Cacat ai mincat,cacat mananci si ai mereu impresia ca daca mananci cacat esti mare.Esti o....p...la ...da mai mica,adica puta.Jeguri ca tine au fost pe timpu lu ceasca cam(cacareala este valabila numai pentru tine)cat ai bea o bere.Faci parte din pulelele basiste si numa mata daca traieste te ai crede.

14 ianuarie 2012 14:32

elasticu gușe, și eu mă îndoiesc că o scapi!

14 ianuarie 2012 13:54

procurorul morar gușe, stai pe craca ta, că urmezi. dacă știai așa de multe de ce te ai complăcut? poate ca să faci bani de un petromservice, de un hotel etc, etc. etc ești deja implicat în opinia mea de PROCUROR!

14 ianuarie 2012 13:53

Ce a amanetat Geoană ruşilor ? Dacă lui Vântu şi lui Ion Niculae, lui Vanghele şi lui Voicu le-a amanetat ministere şi agenţii guvernamentale, lui cumnatu-său EXIMBANK, ce o fi amanetat Geoană ruşilor ?

14 ianuarie 2012 12:22

pensionar GUSA CU DOUA FETE, CA SI LAVINIA, PAVELESCU, MINCA, CIORBEA ETC.

14 ianuarie 2012 10:30

MARIAN Coane GUSE da' nu ne spui si noua de unde ai avut bani da cumperi PERTOMSERVICE hai?Asta in loc sa te 'MANINCE' undeva de alti?

14 ianuarie 2012 9:51

razvan Ma indoiesc ca tov. COSMIN GUSA nu a stiut nimicL era doar consilierul personal al lui Gioana in campanie. Si nici Sarbu si Ponta, care conducea campania.

14 ianuarie 2012 8:14

Lute Guse ,ce partid si candidati lingi anul asta??

14 ianuarie 2012 6:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.