Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Astăzi, 35 de echipe Enel Distribuţie Dobrogea au intervenit pentru a remedia atât avariile din reţele, cât şi avariile semnalate de constănţeni. La Deranjamente Enel telefoanele au sunat non-stop.

În total un număr de 1.671 de clienţi sunt în acest moment fără electricitate. Pentru a remedia toate avariile, Enel Dobrogea a convocat echipe de intervenţie din alte judeţe.

„Astăzi, erau în curs de remediere 370 de deranjamente pe raza întregului judeţ Constanţa. Suntem depăşiţi de situaţie! Nu ne-am mai confruntat niciodată cu o asemenea avalanşă de sesizări!“, a declarat Johanna Scântee, purtătorul de cuvânt al Enel Dobrogea.

Încă se lucrează pentru realuarea alimentării cu energie electrică în Topraisar, Mereni, Biriunţa, Potârnichea, Moviliţa, Bărăganu, Viişoara.

Integral pe AdevărulComentarii

Privitor Stiind ca reteau energetica centralizata va urma soarta celei termice, "baeti dastepti" nu mai investesc nimic in intretinerea ei. Asta, deoarece asa cum centralele termice individuale produc gigacaloria mai ieftin decat o vinde sistemul, tot asa kw din generatorul propriu e mai ieftin decat il vinde sistemul

18 octombrie 2011 19:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.