Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Ana Birchall, membru în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, afirmă că informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la scăderea salariului mediu brut din România sunt "tendențioase, pot dezinforma opinia publică și trebuie să înceteze".

"Institutul Național de Statistică a transmis luni faptul că salariul mediu nominal net din România, de la nivelul lunii mai, a crescut cu 4,4% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cu toate acestea, în spațiul public se încearcă manipulativ să se acrediteze ideea că salariul mediu brut de la nivelul lunii mai a scăzut cu 2,8% față de luna precedentă, ocolind adevărul, anume că în luna aprilie angajații au beneficiat de primele și premierile ocazionale pentru Sfintele Sărbători de Paști", susține deputatul PSD într-un comunicat remis marți AGERPRES.
Integral pe Agerpres