Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Specialiştii în domeniul IT&C fac speculaţii privind noile dotări cu care vor ieşi pe piaţă în acest an noile modele de tabletă şi smartphone produse de gigantul Apple.

Mult aşteptatul iPhone 5 şi cea mai nouă generaţie de iPad ar putea avea un procesor quad core foarte puternic, susţin experţii, mai ales dacă ultimele teste ale sistemului de operare iOS 5.1 se dovedesc a fi adevărate, potrivit ibtimes.com.

Astfel, un procesor A6 s-ar potrivi ca o mănuşă noilor gadgeturi, ceea ce ar dovedi încă o dată supremaţia Apple pe piaţa tabletelor şi smartphone-urilor.

Pe blogul companiei, 9to5mac.com, au fost postate referinţe cu privire la cel mai recent sistem de operare, iOS 5.1, unde se face referire la core.3, un procesor dublu faţă de cel actual.

„Oameni care au cunoştinţe vaste despre mecanismele interioare ale lui iOS mi-au explicat că procesoarele încep de la 0 în interiorul codului de programare. De exemplu, un dispozitiv single va fi limitat la «/cores/core.0», iar un dual core poate avea «/cores/core.1», un core.2 ar reprezenta un processor triple-core în conformitate cu etichetarea iOS 5.1. Noutatea este dovedită cu un nou test, care face referire acum la core 3, aparent un cip quad core produs de Apple", explică specialiştii pe blog.
Integral pe AdevărulComentarii

spanacus greu poate fi detronat imperiul Apple.

11 ianuarie 2012 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.