Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PDL Theodor Stolojan a venit, vineri dimineaţă, la sediul BEC, pentru a-şi ridica mandatul de europarlamentar, fiind huidut, atât la intrarea cât şi la ieşirea din sediul Biroului, de un grup de susţinători ai lui Mircea Diaconu.

Theodor Stolojan a ajuns la sediul BEC în jurul orei 10, la scurt timp după Mircea Diaconu, care fusese întâmpinat la intrare de un grup de simpatizanţi. Aceştia l-au huiduit pe Stolojan la intrarea în sediul BEC, în timp ce Diaconu se afla deja în clădire. Fostul premier a intrat în sediul BEC fără a le răspunde simpatizanţilor lui Diaconu.

După cinci minute, la ieşire, Stolojan a fost huiduit din nou, şi mai puternic: "Să îşi fie ruşine, bă!", "Te-au pus acolo, băi ciobane, bă", "Ai furat ţara!", "Împuşcă-te, bă!".
Integral pe MediafaxComentarii

mircea saracu Stolojan e suparat ca trebuie sa convoace staboru ca sa medieze impacarea lu MONDIALU cu BULI-BASE,miza e mare se va apela la COABA si piranda NUTZY

30 mai 2014 13:23

adrian si clasa lui diaconu unde este?la sa europarlamentar asa sustinatori !!!acum cred ca mai bun era Adrian Severin !!!si cand te gadesti ca si ala era tot psd TE INTREBI TOTI SUNT ASA DE BOI?am mai vazut si pe marele presedinte al COSR si M-am HOTARIT!!!!:O DAU DRACU DE TARA !!!!multi hoti si prosti in fruntea ei si la asa de multi votanti NE MERITAM SOARTA !!!!O TARA DE CACAT!!!!!!!

30 mai 2014 12:46

Pute Mortul viu ,Stolo,circar de mare clasa si lipsit de bun simt !

30 mai 2014 12:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.