Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ion Cristoiu a lansat vineri o teorie-șoc despre premierul Ludovic Orban.

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că premierul Ludovic Orban este preocupat de faptul că demisia lui Victor Costache ar putea să-i afecteze capitalul electoral.

"În România - ajungem la acest dezastru electoral. La nivelul Guvernului este o mare preocupare. Ludovic Orban este preocupat de o temă: Dacă nu cumva demisia lui Costache i-a afectat capitalul electoral. A doua: ce ne facem cu Firea? A câștigat sau nu electoral?

Cercel a avut o idee interesantă, nu este vorba de a testa populația din București pentru ca Bucureștiul să fie mai protejat, ci, profitând de această testare, se face un studiu care este necesar la ora actuală.

Medicii nu știu comportamntul virusului. Cu această ocazie, vă dau un exemplu: testează că Ionescu are coronavirus și îl întreabă cum l-a luat. Este vital. El spune că l-a luat ducându-se la farmacie și farmacista nu avea mască.

Se notează acolo cum l-a luat. Apoi următorul…testarea nu este făcută să salveze bucureștenii, ci o testare vitală pentru întreaga Românie, că ei nu știu cum se comportă", spune Ion Cristoiu, la "Gândurile lui Cristoiu".


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.