Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conducerea echipei feminine de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, campioana en titre a României, a anunţat vineri că a suspendat contractele jucătoarelor pe perioada stării de urgenţă.

''Consiliul de Administraţie al Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea, întrunit în şedinţă ordinară în data de 24.03.2020, hotărăşte următoarele: Art.1 Pe perioada Stării de Urgenţă instituită pe teritoriul României şi până la declararea oficială a încetării stării de urgenţă, se suspenda contractele de activitate sportivă încheiate cu participanţii la activitatea sportivă din cadrul Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea'', se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a campioanei României.

Clubul precizează însă, că jucătoarele vor beneficia pe perioada suspendării ''de o indemnizaţie de 75% din drepturile în bani aferente contraprestaţiei activităţii sportive, dar nu mai mult de 75% din câştigul salarial mediu brut prevăzut în legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020''.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.