Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Arena Naţională devine adăpost pe timpul pandemiei de coronavirus, iar aproximativ 200 de operatori ai serviciului telefonic TELVERDE pentru COVID-19 lucrează în acest moment din incinta Arenei, a anunțat primarul general Gabriela Firea.

„Arena Naţională, utilă în timpul pandemiei! Venim din nou în sprijinul cetăţenilor şi prin suportul logistic oferit instituţiilor din prima linie. Astfel, serviciul telefonic TELVERDE COVID-19 al Ministerului Sănătății funcționează în prezent într-un spaţiu de peste 500 mp, pus la dispoziţie de Primăria Capitalei. Operatorii acestui serviciu au fost relocati în cadrul Arenei Naţionale, Sălile Media Working 1 şi Media Working 2. Aici beneficiază de infrastructură tehnică, materiale necesare pentru bună desfășurare a activității, utilități, servicii de curățenie, parcare, dar şi de un autobuz STB dedicat preluării angajaţilor Ministerului Sănătății, pe rută Piaţa Unirii – Arena Națională”, se arată în postarea de pe Facebook a Gabrielei Firea.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.