Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tragem ponoasle unui guvern cîrpit din tot felul de pile. Mai ales la Ministerul Sănătății! Pupilul de la Sibiu al familiei Iohannis era ultimul om care trebuia lăsat să ajungă ministru. Andrei Baciu (manechinul secretar de stat instalat ca recompensă pentru Cristian Bușoi) a și dispărut în toată nebunia epidemiei. Multă lume nu știe că la Ministerul Sănătății mai există încă un secretar de stat, Pintea, numit la pretențiile Partidului Mișcarea Populară (pentru susținerea la vot a guvernul Orban). Ei au condus medical România pe vreme de furtună!

Victor Costache este omul care a mers pe sîrmă între specializări fictive, culpe medicale, aprobări de ministru pentru echivalare de specializare în chirurgie vasculară, implantare de stenturi neomologate și operații contestate de rudele celor decedați etc.

Pentru încăpățînarea de a-l numi și menține la Sănătate, plătesc (acum) cu obrazul și președintele Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Nu le-a fost de ajuns cînd au aflat că marea carieră medicală internațională a personajului este un fake grosolan. Nu trebuia să ceară investigații. Era suficient să-i parcurgă cu mare atenție CV-ul împodobit prostește.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.