Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Odată cu răspândirea coronavirusului, pe lângă informațiile generale din mass-media, au apărut și o serie de versiuni care au la bază teorii ale conspirației.

Inițial, s-a spus că virusul este răspândit deliberat de Oculta Mondială și că a apărut un virus nou, scăpat de sub control, în Wuhan, ca o „pedeapsă” a americanilor pentru China, care amenință să acapareze economia mondială. Virusul ar fi fost eliberat dintr-un ghețar din Tibet, potrivit unei teorii a conspirației.

În ceea ce privește durata acestei pandemii, „care va fi urmată de o criză economică majoră, care va genera dezordine socială și intervenția prin forță a autoriăților, acest cod îl putem vedea în segmentul ”virus”, care ne-ar conduce către 589 de zile. Dacă ținem cont că primul caz de coroanvirus a fost înregistrat la Wuhan în 1 decembrie 2019, dacă adăugăm cele 589 de zile vom ajunge la 12 iulie 2021. Practic, la această dată ar urma să se încheie toată această campanie medico-economică, pentru instaurarea Tehnocrației, numită și Noua Ordine Mondială a Fiarei, cu un singur guvern planetar și o singură monedă”, mai spune o altă teorie potrivit Ziua News.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.