Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pandemia de coronavirus creează mari probleme și pentru artiștii autohtoni, care pierd sume importante din bani. Anularea adunărilor publice și a spectacolelor lasă urme financiare adânci în conturile vedetelor. Cancan.ro a calculat cam câți bani ar fi putut câștiga mai mulți artiști în această perioadă.

„Majoritatea oamenilor de pe întreaga planetă au uitat de cel mai esențial lucru: credința! Dar în schimb au propăvăduit trufia, ura, invidia, îmbogățirea rapidă, imoralitatea! Toate acestea ne-au atins și pe noi! Această «pauză» a omenirii ne aduce din nou la originile morale și existențiale”, a declarat Marcel Pavel, care a pierdut în jur de 15.000 de euro.

Aceeași sumă va contabilia la pierderi și Amma. În mare vogă, Ruby trece la minusul financiar în jur de 21.000 de euro, iar Dorian Popa – 25.000 de euro.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.