Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Postul Paștelui, considerat cel mai lung și mai aspru dintre toate cele patru posturi importante de peste an, a început de curând, prilej pentru Părintele Arsenie Coca, consultantul nostru de la Mânăstirea de taici Cap Aurora, să ne amintească faptul că, măcar în acestă perioadă, un creştin care se respectă trebuie să ţină departe de el drăcescul adus în viaţa noastră de reţeaua necreştinului Zuckerberg, păcatul primordial în această perioadă de post şi rugăciune fiind accesarea Facebookului, mai ales în varianta sa mobilă.

Prilej pentru noi pentru a sintetiza câteva sfaturi folositoare din partea părintelui, poveţe care, urmate cu sfinţenie, vă pot scoate din robia satanică a likeului cu smartfonul în mână:

1. În primul rând, e necesar să blocaţi toate postările conţinând selfiuri ale pipiţelor în chiloţei minusculi, gen Papushika Tha, Printzesa Secsi, Gynutza Dragutza sau Mihai Trăistariu. Identificaţi „prietenii” din cauza cărora vă ajung astfel de notificări şi ştergeţi-i fără milă, aşa cum Domnul a dat erase Sodomei şi Gomorei.

Integral pe Academia CatavencuComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.