Antena3.ro Antena3
Prima pagina Arhiva Inscriere presa Contact
  Joi, 24 ianuarie 2019, 04:08 ennlfrdeites
Presa de la a - z | Nationala | Locala | Regionala | Diaspora | Internationala | Comunicate | Evenimente | Forum | Link-uri utile | Abonare newsletter | Bilete de avion |
 
Camil Roguski: „Generalul Stanculescu ii ducea salariul lui Mihai I la Versoix!”
Luni, 22 noiembrie 2010 Sursa: Ring Autor: Gelu Diaconu
Recomanda:

Sursa foto: Ring

Monden

Sci&Tech
Istoria trăită, și nu cea scrisă în manuale, are particularități care o transformă într-o povestire vie, cu personaje fabuloase, capabile de acte de curaj ieșite din comun sau de trădări spectaculoase. Evenimentele petrecute în trecutul nu foarte îndepărtat al României seamănă cu un sit arheologic care se cere mereu descoperit. Camil Roguski a fost martorul acelor vremuri și scoate la iveală, cu farmec și obiectivitate, câteva dintre adevărurile unor realități care au decis, într-un fel sau altul, soarta României.

Domnule Roguski, cum erau Bucureștii copilăriei dumneavoastră?
Eu sunt născut în Colentina. Când mergeam de la Obor înspre casă, pe stânga erau numai pomi fructiferi. Era o stradă acolo care se numește Eliade între Vii. Mama era directoare la o grădiniță din zonă. Aici locuiau vreo cincizeci de familii de români și cam tot atâtea de țigani. Niciodată nu au fost discuții între ele. Țiganii erau cinstiți și muncitori. Familia noastră a botezat o grămadă din ei. Erau cu totul alt neam. De altfel, hoțul nu fură niciodată în cartierul lui.

Ați trăit aproape pe viu multe evenimente care s-au petrecut în interbelic. Cum se văd lucrurile azi din perspectiva trecutului?
Trebuie să știți un lucru: istoria scrisă este cu totul altceva decât istoria trăită. Eu fac parte dintr-o familie de arhitecți, sunt la a patra generație. Bunicul meu a fost prieten cu Carol I, de altfel regele a fost cel care l-a adus în țară. Tatăl meu a fost secretarul lui Țigara-Samurcaș, despre care se spune că era fiul nelegitim al lui Carol I. Cunosc destule despre acea perioadă, mai ales din ce se vorbea prin casă.

„Nae Ionescu a murit călare pe Cella Delavrancea!”
Existau și atunci cancanuri la nivel înalt, mai ales că spuneți că regele, de pildă, ar fi avut un copil nelegitim?
Să vă spun ceva: mama mea, care era născută Ionescu, era verișoară cu Nae Ionescu. A fost un mare filosof, dar i-a plăcut și viața. Era atras, spre exemplu, de regina Maria. Păi, regina făcuse Balcicul ca să fie un cuib de păsărele acolo. Dintre păsărele făcea parte și Cella Delavrancea. Acolo mergea și Nae Ionescu. Păi, Nae Ionescu a murit călare pe Cella Delavrancea! Ăsta este adevărul! Pe de altă parte, acest Țigara-Samurcaș a fost admis până și de regina Elisabeta, adică se uita la el ca la copilul lui Carol I. Regele nu a spus adevărul, nu l-a recunoscut niciodată oficial.

„Suntem un neam de trădători!”
Cum era percepută România, ca țară, în acele vremuri?
Noi întotdeauna, îmi pare rău că o spun, pentru că sunt român, am mers din trădare în trădare. Asta este istoria! În Primul Război Mondial, Carol I, care era filogerman, a făcut tot posibilul ca România să rămână neutră. După moartea lui, moștenitorul tronului, Ferdinand, care după mine a fost un papă-lapte, a trecut de partea Angliei și a Franței și am început războiul contra germanilor. În al Doilea Război Mondial, lucrurile s-au repetat: am întors armele împotriva Germaniei. Am spus mereu: niciodată n-au să ne ierte nemții! Noi întotdeauna am fost un neam de trădători!

Cum vedeți implicarea lui Mihai I în evenimentele de la 23 august 1944?
Mihai n-are niciun amestec cu evenimentul de la 23 august. Știți ce a făcut Mihai? A permis ca palatul lui să fi ocupat. Erau rușii și reprezentanții partidelor istorice. El le-a permis să vină, l-au arestat pe mareșalul Antonescu și l-au dus în depozitul bibliotecii, unde l-au ținut până a doua zi. Mihai este un trădător! Cum tatăl lui, Carol al II-lea, a trădat statul român când a fugit la Odessa să se însoare, așa a făcut și Mihai. Pe 28 august a plecat la Târgu Jiu, la Dobrița. Eu eram rănit și eram în spitalul de acolo. Regele a venit și a stat bine mersi.

„Regina Ana nu este, de fapt, regină!”
Ce s-a întâmplat cu regele Mihai după abdicare?
Ce să se întâmple? A abdicat, deci a terminat cu totul! Că a fost sau n-a fost obligat, a abdicat. A plecat apoi în Iugoslavia, unde a cunoscut-o pe Ana și s-a însurat cu ea. În mod normal, regina Ana nu este, de fapt, regină, deoarece Mihai s-a căsătorit cu ea când nu mai era rege. Trebuie să mai știți încă un lucru: eu sunt foarte bun prieten cu generalul Stănculescu. Ei bine, Stănculescu a fost cel care îi ducea din patru în patru luni salariul regelui Mihai I la Versoix. Mihai a fost salariatul statului român!

„Carol al II-lea era un rege căruia îi plăceau uniformele, avea fel de fel de fireturi, o cască cu panaș și cizme înalte de lac. Tot ce a făcut el a fost ca un fel de teatru și în viață, și în particular.” , Camil Roguski

(P) Jucarii:
Vehicule electrice, Biciclete si Triciclete, Masinute cu pedale
Casute copii, Spatii de joaca, Leagane, Topogane si Balansoare

Vizualizari: vezi articolele editiei din Ring comenteaza acest articol
Articolul nu exista
Merita citit?
[DA][NU]
Comentarii
datw (hadi) 06/06/2018 18:03
تبادل لینک رایگان
تبادل لینک هوشمند
تبادل لینک
وبلاگ جاذبه های گردشگری
https://boinc.berkeley.edu/dev/view_profile.php?userid=125310

توریستی و گردشگری

dasd (czxdsad) 20/05/2018 12:01
https://tinyurl.com/y9amew93
https://preview.tinyurl.com/y9amew93
http://ow.ly/KfGX30k5wJy
http://bit.do/egNDa
http://bit.do/egNDa-
http://cort.as/-5w-F
https://v.gd/nzqiHJ
http://u.to/_K04Eg
http://alturl.com/a9dr4
http://alturl.com/preview.php
http://corta.co/hnEw
http://gg.gg/abv6h
http://linkbun.ch/0735p
http://linkbun.ch/0735q
http://linkbun.ch/0735r
http://linkbun.ch/0735s
https://justpaste.it/63wgq
https://justpaste.it/6vdo7
http://linkbun.ch/0735t
http://linkbun.ch/0735u
https://justpaste.it/2jwpp
dasd (czxdsad) 20/05/2018 12:01
https://tinyurl.com/y9amew93 https://preview.tinyurl.com/y9amew93 http://ow.ly/KfGX30k5wJy http://bit.do/egNDa http://bit.do/egNDa- http://cort.as/-5w-F https://v.gd/nzqiHJ http://u.to/_K04Eg http://alturl.com/a9dr4 http://alturl.com/preview.php http://corta.co/hnEw http://gg.gg/abv6h http://linkbun.ch/0735p http://linkbun.ch/0735q http://linkbun.ch/0735r http://linkbun.ch/0735s https://justpaste.it/63wgq https://justpaste.it/6vdo7 http://linkbun.ch/0735t http://linkbun.ch/0735u https://justpaste.it/2jwpp
dasd (czxdsad) 20/05/2018 12:00
https://tinyurl.com/y9amew93 https://preview.tinyurl.com/y9amew93 http://ow.ly/KfGX30k5wJy http://bit.do/egNDa http://bit.do/egNDa- http://cort.as/-5w-F https://v.gd/nzqiHJ http://u.to/_K04Eg http://alturl.com/a9dr4 http://alturl.com/preview.php?id=a9dr4 http://corta.co/hnEw http://gg.gg/abv6h http://linkbun.ch/0735p http://linkbun.ch/0735q http://linkbun.ch/0735r http://linkbun.ch/0735s https://justpaste.it/63wgq https://justpaste.it/6vdo7 http://linkbun.ch/0735t http://linkbun.ch/0735u https://justpaste.it/2jwpp https://www.reference.com/web?o=600605&l=dir&qo=serpSearchTopBox&q=%22knowlesti.sg%22+
antena9 (antena9) 31/01/2018 12:26
classroom rental in singapore classroom rental space training room rental in singapore training rooms in singapore seminar room rental in singapore indoor team building activities corporate team building games singapore team bonding in singapore team building activities singapore team building games singapore 10 soft skills you need administrative office procedures administrative support courses adult learning mental skills adult learning physical skills anger management courses in singapore appreciative inquiry courses archiving and records management assertiveness and self confidence attention management courses basic bookkeeping courses being a likeable boss body language basics courses budgets and financial reports business acumen courses business ethics courses business etiquette courses in singapore business succession planning courses business writing courses in singapore call center training courses change management courses in singapore coaching and mentoring courses coaching sales people courses collaborative business writing communication strategies courses conducting annual employee reviews conflict resolution courses contact center training courses contract management courses in singapore creating a great webinar creative problem solving courses crisis management courses critical thinking courses in singapore customer service courses in singapore customer support courses cyber security courses in singapore delivering constructive criticism developing a lunch and learn developing corporate behavior developing creativity courses developing new managers digital citizenship courses emotional intelligence courses employee motivation courses employee on boarding courses employee recognition courses employee recruitment courses employee termination processes entrepreneurship courses in singapore event planning courses in singapore executive and personal assistants facilitation skills courses generation gaps courses goal setting and getting things done handling a difficult customer health and wellness at work courses high performance teams inside the company high performance teams remote work force hiring strategies courses human resource management courses in singapore improving mindfulness improving self awareness increasing your happiness internet marketing fundamentals courses interpersonal skills courses job search skills courses knowledge management courses in singapore leadership and influence courses lean process and six sigma life coaching essentials courses manager management courses managing personal finances courses managing work place anxiety marketing basics courses measuring results from training media and public relations courses meeting management courses middle manager courses millennial on boarding courses m learning essentials motivating your sales team multi level marketing courses negotiation skills courses networking outside the company networking within the company office politics for managers organizational skills courses overcoming sales objections performance management courses personal branding courses in singapore personal productivity courses presentation skills courses in singapore project management courses in singapore proposal writing courses prospecting and lead generation public speaking courses in singapore risk assessment and management courses safety in the work place courses sales fundamentals courses sales training courses in singapore servant leadership courses it courses in singapore microsoft training singapore corporate training in singapore corporate sgx social intelligence courses social learning courses social media in the work place social media marketing courses in singapore soft skills courses in singapore stress management courses in singapore supervising others supply chain management courses taking initiative courses talent management courses team building for managers team building through chemistry teamwork and team building telephone etiquette courses telework and telecommuting time management courses in singapore trade show staff training train the trainer courses virtual team building and management women in leadership courses work life balance courses in singapore work place diversity courses work place harassment courses work place violence courses sancy suraj sancy suraj sancy suraj sancy suraj sancy suraj sancy suraj sancy suraj sancy suraj longest colour sequence memorised sancy suraj longest colour sequence memorised memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course lunch talks lunch talks memory training course memory training course cabin crew online memory course memory training course memory training course memory training course memory training course memory training course speed reading tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition geography tuition for secondary school students in singapore geography tuition for secondary school students singapore geography tuition for secondary school students singapore geography tuition for secondary school students singapore geography tuition for secondary school students singapore secondary geography tuition in singapore history tuition for secondary school students in singapore social studies tuition for secondary school students in singapore psle english tuition in singapore psle science tuition in singapore secondary 1 chemistry tuition in singapore secondary 1 physics tuition in singapore school holiday workshops courses for students in singapore study skills study skills study skills workshops course in singapore study skills workshops course in singapore speed reading speed reading tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition tuition[ tuition[ tuition[ tuition[ tuition[ tuition[ tuition[ tuition[ student courses corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training corporate training lunch talk lunch talk lunch talk lunch talk lunch talk lunch talk lunch talk lunch talk BREAKKK lunch talk lunch talk lunch talk lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk corporate lunch talk team building team building ideas team building activities unique team building team building corporate training in singapore corporate training courses corporate training courses corporate training courses corporate training courses corporate health talk corporate health talk corporate health talk lunch and learn talk workplace lunch and learn corporate training companies in singapore training companies in singapore emcee emcee health talks soft skills training course corporate training providers professional development courses training and development courses short courses in singapore corporate training courses in singapore corporate training courses corporate training in singapore school holiday workshops courses for students in singapore business students memory course in singapore business students memory improvement workshop in singapore memory improvement course for business students memory improvement course for business students business students memory improvement course business students memory course in singapore corporate health talks singapore corporate health talks in singapore corporate health talk singapore corporate health talk in singapore corporate health talks singapore corporate health talks singapore finance students memory training course in singapore finance students memory training course in singapore finance students memory training course in singapore memory training courses for finance students in singapore memory training courses for finance students in singapore memory improvement courses for finance students in singapore school holiday lunch and learn march school holidays workshops march school holidays workshops march school holidays workshops march school holidays workshops [url=https://www.youtube.com/watch?v=TQxk-ORujRc>march school holidays workshops june school holidays workshops june school holidays workshops june school holidays workshops june school holidays workshops september 2018 school holidays workshops september 2018 school holidays workshops september 2018 school holidays workshops september 2018 school holidays workshops november 2018 school holidays workshops november 2018 school holidays workshops november 2018 school holidays workshops november 2018 school holidays workshops december 2018 school holidays workshops december 2018 school holidays workshops december 2018 school holidays workshops december 2018 school holidays workshops top 10 soft skills you need training course administrative office procedures training course administrative support training course anger management training course appreciative inquiry training course archiving and records management training course archiving and records management training course self confidence and assertiveness training course improving your attention management training course bacis bookkeeping training course being a likeable boss training course body language training course budgets and-financial reports training course business acumen training course business ethics training course business etiquette training course business succession planning training course business writing training course call centre training course change management training course civility in the workplace training course coaching and mentoring training course coaching salespeople training course collaborative business writing training course communication strategies training course conducting annual employee reviews training course conflict resolution training course contact centre training course contract management training course creating a great webinar training course creative problem solving training course crisis management training course critical thinking training course customer service training course customer support training course cyber security training course delivering constructive criticism training course developing lunch and learn training course developing corporate behavior training course developing creativity training course developing new managers training course digital citizenship training course emotional intelligence training course employee motivation training course employee onboarding training course employee recognition training course employee recruitment training course employee termination processes training course entrepreneurship training course event planning training course executive and personal assistants training course facilitation skills training course generation gaps training course goal setting and getting things done training course handling a difficult customer training course health and wellness at work training course high performance teams inside the company training course high performance teams remote workforce training course hiring strategies training course human resource management training course improving mindfulness training course improving self awareness training course internet marketing fundamentals training course interpersonal skills training course job search skills training course knowledge management training course leadership and influence training course lean process and six sigma training course life coaching essentials training course manager management training course managing personal finances training course managing workplace anxiety training course marketing basics training course measuring results from training course media and public relations training course meeting management training course middle manager training course millennial onboarding training course mlearning essentials training course motivating your sales team training course negotiation skills training course networking outside the company training course networking within the company training course office politics for managers training course organizational skills training course overcoming sales objections training course performance management training course personal branding training course personal productivity training course presentation skills training course project management training course proposal writing training course prospecting and lead generation training course public speaking training course risk assessment and management training course safety in the workplace training course sales fundamentals training course servant leadership training course social intelligence training course social learning training course social media in the workplace training course social media marketing training course stress management training course supervising others training course supply chain management training course taking initiative training course talent management training course team building for managers training course team building through chemistry training course teamwork and team building training course telephone etiquette training course telework and telecommuting training course time management training course top 10 sales secrets training course trade show staff training course train the trainer training course virtual team building and management training course women in leadership training course work life balance training course workplace diversity training course workplace harassment training course workplace violence training course half day memory improvement courses workshops speed reading courses workshops in singapore 10 soft skills you need corporate training course in singapore administrative office procedures corporate training course in singapore administrative support corporate training course in singapore anger management corporate training course in singapore appreciative inquiry corporate training course in singapore archiving and records management corporate training course in singapore self confidence assertiveness corporate training course in singapore improving your attention management corporate training course in singapore basic bookkeeping corporate training course in singapore being a likeable boss corporate training course in singapore body language basics corporate training course in singapore budgets and financial reports corporate training course in singapore business acumen corporate training course in singapore business ethics corporate training course in singapore business etiquette corporate training course in singapore business succession planning corporate training course in singapore BREAKKKK business writing corporate training course in singapore call center corporate training course in singapore change management corporate training course in singapore civility in the workplace corporate training course in singapore coaching and mentoring corporate training course in singapore coaching salespeople corporate training course in singapore collaborative business writing corporate training course in singapore communication strategies corporate training course in singapore conducting annual employee reviews corporate training course in singapore conflict resolution corporate training course in singapore contact center corporate training course in singapore contract management corporate training course in singapore creating a great webinar corporate training course in singapore creative problem solving corporate training course in singapore crisis-management corporate training course in singapore critical thinking corporate training course in singapore customer service corporate training course in singapore customer support corporate training course in singapore cyber security corporate training course in singapore delivering constructive criticism corporate training course in singapore developing a lunch and learn corporate training course in singapore developing corporate behavior corporate training course in singapore developing creativity corporate training course in singapore developing new managers corporate training course in singapore digital citizenship corporate training course in singapore emotional intelligence corporate training course in singapore employee motivation corporate training course in singapore employee onboarding corporate training course in singapore employee recognition corporate training course in singapore employee recruitment corporate training course in singapore employee termination processes corporate training course in singapore entrepreneurship training course in singapore event planning corporate training course in singapore executive and personal assistants corporate training course in singapore facilitation skills corporate training course in singapore generation gaps corporate training course in singapore goal setting and getting things done corporate training course in singapore handling a difficult customer corporate training course in singapore health and wellness at work corporate training course in singapore high performance teams inside the company corporate training course in singapore high performance teams remote workforce corporate training course in singapore hiring strategies corporate training course in singapore human resource management corporate training course in singapore improving mindfulness corporate training course in singapore improving self awareness corporate training course in singapore increasing your happiness corporate training course in singapore internet marketing fundamentals corporate training course in singapore interpersonal skills corporate training course in singapore job search skills corporate training course in singapore knowledge management corporate training course in singapore leadership and influence corporate training course in singapore lean process and six sigma corporate training course in singapore life coaching essentials corporate training course in singapore manager management corporate training course in singapore managing personal finances corporate training course in singapore marketing basics corporate training course in singapore measuring results from corporate training course in singapore media and public relations corporate training course in singapore meeting management corporate training course in singapore middle manager corporate training course in singapore millennial onboarding corporate training course in singapore mlearning essentials corporate training course in singapore motivating your sales team corporate training course in singapore negotiation skills corporate training course in singapore networking outside the company corporate training course in singapore networking within the company corporate training course in singapore office politics for managers corporate training course in singapore organizational skills corporate training course in singapore overcoming sales objections corporate training course in singapore performance management corporate training course in singapore personal branding corporate training course in singapore personal productivity corporate training course in singapore presentation skills corporate training course in singapore project management corporate training course in singapore proposal writing corporate training course in singapore prospecting and lead generation corporate training course in singapore public speaking corporate training course in singapore risk assessment and management corporate training course in singapore safety in the workplace corporate training course in singapore sales fundamentals corporate training course in singapore servant leadership corporate training course in singapore social intelligence corporate training course in singapore social learning corporate trainin
بازار سنگ تهران (بازار سنگ تهران) 20/11/2017 17:17
بازار سنگ تهران بازار سنگ اصفهان بازار سنگ محلات شستشوی نما ساختمان مرمر نمای رومی سنگ مصنوعی گرانیت رزین کاری سنگ پله نمایشگاه سنگ ساب سنگ صادرات سنگ ابعاد سنگ مرمریت سنگ کابینت بوک مچسنگ بادبر مضرس سنگ تیشه ای تاریخچه سنگ نور پردازی نما سنگ اصفهان سنگ کف معدن سنگ ساختمانی سیمان پر کردن تراورتن سنگ حمام سنگ آنتیک سنگ طبیعی سنگ فرش سنگ نما استاندارد سنگ رنگ سنگ بازاریابی سنگ بازار سنگ سنگ چرمی سنگ ساختمان سند استون سنگ چینی تراورتن بوک مچ رزین کاری سند استون سنگ چینی
DIGISANG (DIGISANG) 11/10/2017 22:45
بازار سنگ تهران بازار سنگ اصفهان بازار سنگ محلات بازار سنگ شستشوی نما ساختمان مرمر نمای رومی سنگ مصنوعی گرانیت رزین کاری سنگ پله نمایشگاه سنگ ساب سنگ صادرات سنگ ابعاد سنگ مرمریت سنگ کابینت بوک مچسنگ بادبر مضرس سنگ تیشه ای سنگ فرش تاریخچه سنگ نور پردازی نما سنگ اصفهان سنگ ساختمان
DIGISANG (DIGISANG) 11/10/2017 22:44
بازار سنگ تهران بازار سنگ اصفهان بازار سنگ محلات بازار سنگ شستشوي نما ساختمان مرمر نماي رومي سنگ مصنوعي گرانيت رزين کاري سنگ پله نمايشگاه سنگ ساب سنگ صادرات سنگ ابعاد سنگ مرمريت سنگ کابينت بوک مچ سنگ بادبر مضرس سنگ تيشه اي سنگ فرش تاريخچه سنگ نور پردازي نما سنگ اصفهان سنگ ساختمان
faslsafar.com (ali) 11/10/2017 19:20

تور آرژانتین آرژانتین تور آفریقای جنوبی آفریقای جنوبی تور آلمان آلمان تور اروپا اروپا تور برزیل برزیل تور پرتغال پرتغال تور تانزانیا تانزانیا تور چین چین تور روسیه روسیه تور ژاپن ژاپن تور سوئد سوئد تور کنیا تور کوبا تور استرالیا

digisang (ali) 11/10/2017 18:56

بازار سنگ تهران
بازار سنگ اصفهان
بازار سنگ محلات
بازار سنگ
شستشوي نما ساختمان
مرمر
نماي رومي
سنگ مصنوعي
گرانيت
رزين کاري
سنگ پله
نمايشگاه سنگ
ساب سنگ
صادرات سنگ
ابعاد سنگ
مرمريت
سنگ کابينت
بوک مچ
سنگ بادبر
مضرس
سنگ تيشه اي
سنگ فرش
تاريخچه سنگ
نور پردازي نما
سنگ اصفهان
سنگ ساختمان

digisang (ali) 11/10/2017 18:56
http://digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1368 http://digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1369 http://digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1371 http://www.digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1198 http://digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1272 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=1216 http://www.digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1183 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=1216 http://www.digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1269 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=1215 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=1137 http://www.digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1090 http://www.digisang.com/Events/Detail.aspx?id=1122 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=1134 http://www.digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1193 http://www.digisang.com/Questions/Detail.aspx?id=1036 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=1217 http://www.digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1094 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=1138 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=1133 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=1130 http://www.digisang.com/Keyword/Detail.aspx?id=22 http://www.digisang.com/Questions/Detail.aspx?id=1038 http://www.digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=6 http://www.digisang.com/Articles/Detail.aspx?id=1254 http://www.digisang.com/Events/Detail.aspx?id=1184
helpfull (karinn) 14/09/2017 19:28
Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers! fitbizlegal.us |
quietlegal.us |
legaldatabases.us |
inboxlegal.us |
legalprolink.us |
legalcleaners.us |
legalecare.us |
masterlegalusa.us |
expressolegal.us |
gricelegal.us |
saferlegal.us |
reducelegalfees.us |
fileslegal.us |
uponlegal.us |
legal-accidents.us |
heavylegal.us |
starstarlegal.us |
alexalegal.us |
legalformadvice.us |
legaltoplist.us |
sportmyday.us |
sportandmarket.us |
sportszingers.us |
ks-motorsports.us |
uclasportsfans.us |
tryoutsport.us |
ledsportswear.us |
intsportnews.us |
sportsingsports.us |
sportlinecars.us |
us24sports.us |
eday-sports.us |
esportereplay.us |
gjsportsadvice.us |
free-sports-now.us |
hotdealsport.us |
gotsportment.us |
oriental-sport.us |
esportsfunds.us |
bcfsporthorses.us |
realwoodhomes.us |
ahousehome.us |
ownlocalhomes.us |
ibuyhomes4you.us |
softhome100.us |
ilovehomeroom.us |
sprinterhomes.us |
homelandstyle.us |
homeadvisotr.us |
purewater4home.us |
flahomecare.us |
mydailyhomedeco.us |
homedesign88.us |
homhomeaway.us |
sweet-homes.us |
dreamhome365.us |
bonathome.us |
nicehomedecore.us |
hunthomeforsale.us |
7dayhomesellers.us |
healthreign.us |
ripahealth.us |
health-4-u.us |
greathealth2u.us |
healthykeem.us |
mhealthinsiders.us |
goodhealthwitch.us |
healthyfitlines.us |
healthychirp.us |
healthmina.us |
healthascend.us |
health-chirp.us |
lifefithealthy.us |
bighealthtimes.us |
arogalifehealth.us |
wonhealthy.us |
hairhealthguide.us |
healthypurebody.us |
healthnewsbot.us |
healthnutbeauty.us |
soulbusinessiq.us |
1andonebusiness.us |
businessacount.us |
concisebusiness.us |
businessairman.us |
zmultibusiness.us |
exporbusiness.us |
9thbusiness.us |
business-matrix.us |
facing-business.us |
excelbusiness.us |
1idea2business.us |
ebusinessz.us |
buddymebusiness.us |
businesshumans.us |
business24hours.us |
upstartbusiness.us |
mybusinessocial.us |
hrbusinessboost.us |
mybusinesscamp.us |
Cum sa-i tradam pe nemti?! (Vigilentul) 23/11/2010 01:14
Cum sa-i tradam noi, romanii, pe nemti? Nu ei ne impusesera Diktatul de la Viena? Nu ei au semnat tratatul cu Molotov? Deci nemtii au facut Romania bucati, dand 1/5 din teritoriul Romaniei Mari lui Stalin, iar nord-vestul tarii ungurilor. Conducatorii nostri de atunci, patrioti adevarati, au luptat intai pentru a recuceri Basarabia de la rusi, apoi Ardealul de la unguri. Toti aliatii ne parasisera. Au facut parintii nostri ce-au putut, pentru a-si recuceri tara. Dar marile puteri ne-au tradat din nou si ne-au dat pe mana rusilor comunistri. Cititi cartea lui Mircea Vulcanescu "Ultimul cuvant". Rogulski nu este roman nascut, ci facut de doua generatii. Sa nu ne mai jigneasca, ca neam. Daca ne certam noi intre noi e un, cand spune ce spune Rogulski, e rautate si barfa.Sa faca bine si sa se abtina.
UMBLĂ CU PROSTII. NU-I ADEVĂRAT. (Nonpolitikon) 22/11/2010 22:25
Nu i-am trădat nici pe Sârbi la Câmpia Mierlei, nici pe Turci la asediul Vienei sau la invazia Rușilor din 1877. Sau depinde din partea cui privești?
Mai monamake sau cum vrei sa scrii! (Romanu) 22/11/2010 21:37
In Romania fostul rege nu stie decat sa primeasca! el nu a dat tarii acesteia nimic! Niciodata! am fost la Versoix acum multi ani insotit de multi romani .aveam steaguri romanesti,vin si paine ca as a..ar fi fost frumos! Vecinii llui de ani de zile habar nu aveau cine le afost vecin! I afost rusine sa spuna ani de zile! Cred ca este efificator chiar si pentru cei 0.001 % din simpatizantii posibili! Un cersetor penibil!
BARFA, ORI TRADARE... (make) 22/11/2010 14:02
CAT MAI POATE SUPORTA PAMANTUL ! ....PE ACEASTA GURA DE CLOSET ! ROG FRUMOS LIPSITI-NE DE ASEMENEA INTERVIURI CU TRADATORI SPURCATI !, CA ACEASTA CAMILa FOSILA SENILA NUMITA ROGUSKI SI .....LA FINAL TRAGETI SI APA !!!!
REVENIREA IN COLENTINA .... (MONA) 22/11/2010 12:50
CAMIL ROGUSKI ,CA ORICE OM DE VIRSTA LUI ,BATE CIMPII.... VITEJII DE DUPA RAZBOI... DECE CIND IL PUPAI IN FUND PE CEASCA ,NU STIAI SI ISTORIE???? SAU ATUNCI ERA CALDUT ..... CUM ,CU ASA URMASI ...DE CALITATE ,,OAMENI CU CARTE ..ARHITECTI ...AI AJUNS SA SLUGARESTI LA INCULTUL ALA DE CEAUSESCU...SE CAM BAT CAP IN CAP MULTE .... VEZI-TI DE BATRINETILE TALE SI AI DEMNITATE ,NU REVENI IN COLENTINA....
Cititi bah regalistilor ! Ce se scrie este perfect adevarat! (adevarul) 22/11/2010 12:39
Regele mihai a fost un tradator ! Balbaitul era si prostavan !
Articol de rahat, scris pe baza memoriilor micinoase ale unui nimeni comunist: Camil Roguski ! (bogdan) 22/11/2010 11:39
Camil Roguski (nume de familie 100% romanesc?) fost arhitectul cuplului Ceausescu. Ma mira ca isi permite sa-si dea parerea despre viata Regelui Romaniei. Domnia sa stie mai multe despre Partidul Comunist Roman.
@regele (ghdfs) 22/11/2010 10:02
Daca crezi ce spune gasca generalului Stanculescu, nu poti fi decit prost sau cointeresat. Cine este calomniat de asemenea oameni nu poate fi decit un om cinstit.
profesorul (diplomatul) 22/11/2010 09:46
mai roguski, tu sa-ti faci neamul din care provi neam de tradatori si nu acest neam. cred ca esti rus sau ce oi fi vezi-ti tu de tradarile lui stalin si lasa-ne pe noi cu istoria noastra, asa cum a fost ea. ca toate neamurile pamantului au tradat in conditii de razboi. chiar si germania a tradat si nu o data in functie de interesele pe care le-a avut la un moment dat. dar ce mai, ai mintea scurta sau te faci ca uiti cum am fost noi tradati in cursul istoriei, tradati de cei pe care ii faci tu acum onorabili.canta mai rusnacule la alta masa si veziti-ti tu de cratitile tale.
un ziarist de doi bani, Gelu Diaconu (alex) 22/11/2010 08:17
Trebuie sa fii un mare idiot sa afirmi ca a fost un act de tradare faptul ca Romania in primul razboi s-a aliat cu Franta si Anglia. Cum ar fi putut sa se alieze cu Austro-Ungaria care ocupa Transilvania? In ceeace priveste cel de al doilea razboi Romania avea justificarea sa lupte atat impotriva Rusiei cat si a Germaniei, si cred ca a facut ce a trebuit. Daca varsta a lasat urme vizibile asupra judecatii domnului C. R.,domnul Gelu Diaconu, care publica aceste ineptii, nu are nicio scuza.
asta da adevar (regele) 22/11/2010 07:54
si mai vreti sa vina regele. oare ce mai zici mai stelian tanase? mai mananci la 3x3 kakaoooo ? vezi e spun cei care au trait momentul .mihai un oligofren care a fugit din tara cu averi si a mai primit si bani. base si boc ne taie salariile si pensiile sa-i plateasca pe netrebnici.
Adauga comentariu nou
Stiri:   Economice | Politice | Externe | Sport | Societate | Editoriale | Cultura&Media | Sci&Tech | Monden | Locale | Republica Moldova
Inside Communication