Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bucăţile de drojdie uscată înghiţite înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie, susţine cofondatorul unei companii de bere din Statele Unite ale Americii.

Jim Koch, cofondatorul Boston Beer Company , a afirmat, într-un interviu acordat Esquire, că înghiţirea unei linguriţe de drojdie uscată înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie.

De asemenea, Koch a precizat că aceasta poate fi amestecată cu iaurt pentru un gust mai plăcut.

Jim Koch a afirmat că substanţa activă din drojdia uscată conţine o enzimă numită alcool-dehidrogenază care descompune alcoolul.

El a explicat faptul că această enzimă descompune moleculele de alcool în carbon, hidrogen şi oxigen.
Integral pe DescoperaComentarii

Bucati de drojdie uscata??? Ia zi-mi tu mie unde se gaseste drojdie uscata bucati? In comertul cu amanuntul am vazut doar drojdie proaspata bucati sau drojdie uscata si granulata.

28 aprilie 2014 16:28

normal... d-l "Producator" vrea sa-si vanda marfa - daca descoperirea era facuta de vre-un matematician as fi zis ca nu-s interese ascunse.

28 aprilie 2014 15:57

Inca o stire de doi bani si periculoasa pe deasupra: nu se produce la descompunere carbon, hidrogen si oxigen elementar, ci o substanta numita "acetaldehida" (CH3CHO), care nu este deloc inofensiva! Ia cititi aici daca sunteti bautori inraiti: http://en.wikipedia.org/wiki/Acetaldehyde

28 aprilie 2014 14:33

felix varanul Nea Nicu Vacaroiu stia metoda demult, atat doar ca nu a vrut sa i-o vanda si lu base, cat s-a mai rugat de el da el nu si nu, din pacate efectele se vad. Pe cand o metoda pentru victoras contra imbatarii cu apa rece si aroganta?!

28 aprilie 2014 13:42

Vali Misto descoperire....si Ciroza cand apare mai devreme decat inainte sau tot asa....? Ficatul ce parere o avea de drojdia aia care descompune ea ,,moleculele ...?

28 aprilie 2014 12:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.