Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), a denunţat politicile Guvernului de la Londra în domeniul imigraţiei, argumentând că Marea Britanie este nevoită să respingă „talente“ din India şi Noua Zeelandă pentru a primi români şi bulgari.

Nigel Farage a avertizat că, dacă va avea succes în scrutinul europarlamentar, „va fi un cutremur în politică“, promiţând un program „direct şi simplu“ în materie de imigraţie şi în relaţia Marii Britanii cu Uniunea Europeană.

„Vrem o politică a imigraţiei posteuropeană, sensibilă, deschisă, prin care să ne arătăm dornici să primim străini, dar trebuie să avem un control asupra cantităţii şi calităţii celor care vin în Marea Britanie“, a declarat Farage, potrivit BBC, cu ocazia lansărea platformei electorale.

„În acest moment, le-am întors spatele talentelor din India şi Noua Zeelandă pentru a deschide poarta României şi Bulgariei. Acest lucru este lipsit de sens“, a subliniat liderul naţionalist, pledând pentru măsuri care să permită venirea a „30.000 - 50.000 de oameni anual“, angajaţi cu calificări, benefici pentru economia britanică.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.