Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizat prima oară în 1897, maratonul din Boston este considerat primul eveniment anual de acest gen din istorie.
La prima ediţie au luat startul 18 participanţi, iar cea aniversară din 1996 a stabilit un record de participare de peste 38.000 de alergători.
Lidia Şimon a cucerit medalia de argint la JO de la Sydney

Atleta româncă Lidia Şimon a câştigat celebrul maraton din SUA, la categoria +40. Pe locul 2 în aceeaşi categorie de vârstă s-a clasat Nuţa Olaru, sportivă născută în Dolj, dar care a reprezentat SUA. Lidia a terminat cursa cu timpul de 2h36:47.

La competiţia care a avut loc pe 21 aprilie s-a comemorat un an de la tragedia din anul 2013 când au fost ucişi trei spectatori într-un atentat terorist petrecut chiar în timpul cursei. Atunci, alte 264 persoane au fost fost rănite, iar 12 oameni au fost supuşi unor intervenţii de amputări de membre.
Integral pe ProSportComentarii

nae Unde sunt diversii inteligenti cu titlul de doctor din romania sa ii ceara Nutei Olaru sa inapoieze statului roman banii pe care i-a cheltuit statul cu ea la gradinita in Dolj?

22 aprilie 2014 20:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.