Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un profesor de muzică de la Clubul Copiilor din Piatra Neamţ, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinut de procurorii DIICOT sub acuzaţia de agresiune sexuală asupra unor minore şi pornografie infantilă.

Profesorul de muzică este acuzat de procurori că în anii 2013-2014, a efectuat acte cu caracter sexual în prezenţa elevelor sale cărora le preda lecţii de canto, acestea având vârste cuprinse între 6 ani şi jumătate şi 10 ani.

“În concret, suspectul a dezbrăcat victimele şi a exercitat acte concrete de natură sexuală în prezenţa acestora, constând inclusiv în vizionarea unor filme cu caracter pronografic, dezbrăcarea suspectului în prezenţa minorelor şi masturbarea acestuia”, arată procurorii în ordonanţa de reţinere a profesorului din Piatra Neamţ.

Procurorii au descoperit că profesorul înregistra imaginile cu el şi elevele sale minore, folosind telefonul mobil, apoi le stoca pe calculator.
Integral pe GândulComentarii

Eu Sa ii taie "organul" si sa il dea la caini.

22 aprilie 2014 18:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.