Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"M-am gândit foarte mult aseară dacă să vin să depun plângerea penală, dat fiind faptul că suntem în postul Paștelui, în Săptămâna Mare, și în Cartea Sfântă se spune că trebuie să iertăm de șapte ori de câte șapte celor care ne greșesc, dacă vrem să fim mântuiți, și vă asigur că eu l-am iertat din punct de vedere uman pe domnul Traian Băsescu", a declarat Firea după ce a depus plângerea penală la Parchetul General.

"Eu cred că sunt toate elemente constituite pentru cele două infracțiuni. Mă simt amenințată în urma declarației președintelui țării că s-ar putea să nu-mi găsesc soțul acasă dacă nu stau în banca mea și nu sunt atentă pentru că și pe moșia sau parohia soțului ar fi probleme pe care dumnealui le-ar cunoaște. Eu am tras concluzia că domnia sa a vrut să tragă un semnal de alarmă anumitor organe de anchetă pentru ca familia mea să aibă de suferit din pricina faptului că eu sunt membru și comunicator al unei comisii parlamentare de anchetă", afirma Firea.

Alte articole pe același subiect


Comentarii

gogu Nu va mai zvarcoliti ciracilor ca tot la puscarie ajunge mentorul vostru Base. Dar observ ceva ,, postaci smenarului sunt doar cati-va, ei reiau trompeta si sufla furibund in ea, pentru ei POPORUL nu reprezinta nimic. Interesul poarta fesul, pana-n noembrie, dupa aceia la vorbitor.

17 aprilie 2014 11:59

alice bravo, firea, inclusiv revarsarea de dejectii din postari dovedeste ca se kk pe ei ! ar trebui ca toti aceia care se simt lezati sa procedeze la fel ! au crezut ca sunt nemuritori politic; de fapt, deja put a hoit !

17 aprilie 2014 10:22

nae Doamna Multi-Tasking, ca om l-a iertat, ca parlamentar (infractor) nu l-a iertat. Astia de la PSD asa sunt, si Ponta face tot felul de minuni ca premier, ca viorel, ca parlamentar, de multe ori in contradictie unul cu altul. De ce sa demisioneze el ca premier cand el a plagiat ca membru psd samd? Numai ca asa cum spunea cineva, cu acesti ipocriti si infractori Romania se va prabusi intr-o gaura uriasa si ca Romania si ca Romania.

16 aprilie 2014 18:59

nana ioana Tu cel Care Sustii Fanatic Presedintele ,o sa vezi adevaratul Basescu in curand,daca ai asa minte ingusta si nu ti-ai dat seama pana acum.Sustine-l in continuare cu limba si cu buzele.Succesuri.Sustii Neamul Smenarestilor.

16 aprilie 2014 16:39

sustin fanatic PRESEDINTELE @ nana ioana Daca macar o boaba era adevarat din ce spui, demult profita Bombonel & comp sa-l bage la racoare. Arunca cu kkt, se pare ce de atat esti in stare.

16 aprilie 2014 16:27

nana ioana Acest mafiot Basescu nu merita iertat ,pentru ca din 1990 a fost la putere si nu a facut nimic pentru romani ,numai pentru el si familia lui.Cat a fost ministrul transporturilor nu a facut nici un metru de autostrada si furat si FLOTA.Cat a fost primarul Bucurestiului a facut parte din mafia retrocedarlor i imobiliare ilegale impreuna cu Udrea,judecatoarea Stoican ,avocata Maracine pe carea gratiat-o de doua ori fara sa faca nici o zi de puscarie.De ce oare? Si-a dat ilegal casa ,a luat terenul Nana unde s-au facut retrocedari ilegale.Asta este Neamul Smenarilor!

16 aprilie 2014 16:14

CoRect Curva imputita care afiseaza o atitudine pretentioasa. Nu trebuie sa fii expert ce morman de gunoi zace sub fatada aia stilata. Mult mai periculoasa ca Nuti, macar aia e centurista si toata lumea stie asta. HUooooooo, nenorocito.

16 aprilie 2014 16:06

baronesa zdreantaa..se footea cu pandele si barbatusu tragea sa moara in camera alaturata..o parashoota!

16 aprilie 2014 15:20

Contribuabil pt infometatii PSD-ei Tu nu ai nimic uman in tine cu atat mai putin sfant. Unde ti-e bine acolo lingi. Te-a bagat Pandele si pe tine in parlament. Toti prosti trebuie sa aiba si nevestele cu ei. Pe fitu cand il aduci?

16 aprilie 2014 14:18

licurici Periculoasa femeie...un sarpe veninos numai bun pentru politica romaneasca.

16 aprilie 2014 14:17

vasile ce vierme filistin ! cica de sex feminin , s-a inhaitat cu hotomanul de pandele si acu ii da cu religia pe unde apuca! o mizerabila imi pare rau ca a a bagat-o basescu in seama!

16 aprilie 2014 13:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.