Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PSD Gabriela Firea s-a prezentat miercuri la Parchetul General, unde depune o plângere penală împotriva președintelui Traian Băsescu, pe care îl acuză de amenințare și șantaj.

Firea este însoțită de avocatul Lucian Bolcaș și a spus că va face o declarație după ce va depune plângerea.

Integral pe AgerpresComentarii

@plagiatorul socialist Foarte bine! Se stie ca PENIBILUL nu ucide! Hsai, gabi, nu te pierde cu FIREA, fii barbata! Iarta-l uman pe Basescu, dar nu-l lasa sa te faca sa te simti amenintata. Poate ma indemni si pe mine sa fac o plingere penala impotriva Mitomanului. Imi consider insasi EXISTANETA pusa in pericol de prezenta acestui nebun in fruntea statului! Sunt convins ca sunt chiar mai stresat decit ai fost dta vreodata. Eu nu sunt parlamentar, nu am imunitate, nu am gasca care sa ma apere - nici macar pe Bolcas, avocatul interlopilor, sa ma insoteasca la Parchet! Dar ma pot inspira din actele tale, nu-i asa?

16 aprilie 2014 19:40

GARDIANUL LA PUSCARIE CU EL !

16 aprilie 2014 13:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.